• BIST 9079.97
  • Altın 2304.725
  • Dolar 32.3425
  • Euro 35.1032
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

BAŞBAKAN YILDIRIM KAYSERİ'DE TOPLU AÇILIŞLAR YAPACAK

BAŞBAKAN YILDIRIM KAYSERİ'DE TOPLU AÇILIŞLAR YAPACAK
Başkan Mustafa Çelik, bu yatırımlar için Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı toplu açılış töreni yapacaklarını kaydetti.

www.kayserinews.com internetten günlük yaşanan olayları takip edebilirsiniz

 

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere toplandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yönetiminde yapılan toplantıda 81 gündem maddesi görüşüldü. Başkan Çelik, Gaziler Günü'nün de kutlandığı meclis toplantısında son bir ayda Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. 


Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı toplantısına başkanlık eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öncelikle meclis üyeleri ve Kayseri halkının Kurban Bayramı'nı tebrik etti. Başkan Çelik, Kayseri'deki huzur ortamının Türkiye'nin tamamına ve İslam coğrafyasına da ulaşması temennisinde bulundu.


Toplantının başında Gaziler Günü'nü de kutlayan Başkan Çelik, "Meclis olarak Gaziler Günü'nü kutluyoruz. Yaralı gazilerimize acil şifalar diliyoruz" dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, meclis toplantısında meclis üyelerini bir konuda da bilgilendirerek Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığına Fuat Soyal'ın atandığını açıkladı. Genel Sekreter Yardımcısı Soyal de meclis toplantısında kısaca kendisini tanıttı.


Meclis toplantısında Büyükşehir Belediyesi'nin son bir ayda yapmış olduğu faaliyetler hakkında da bilgi veren Başkan Çelik, 15 Temmuz sonrasındaki sürece ve 27 gün Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden Demokrasi nöbetine verdikleri katkıya değindi. 15 Temmuz sonrasındaki süreçte olağanüstü gayretler sarf ettiklerini ifade eden Başkan Çelik, "Bu süreçte meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız parti farkı gözetmeksizin vatan, millet, bayrak için mücadele ettiler.

Kayseri bu süreçte farkını gösterdi. Herkese bir kez daha teşekkür ederim" diye konuştu. Yol çalışmaları, organik bahçe, 24 saat açık kütüphane, ilçelere yapılan yatırımlar, sosyal ve spor faaliyetleri gibi çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Mustafa Çelik, eski Onay Sinemasının olduğu binayı Kayseri'nin en modern kütüphanesi yaptıklarını ve önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını belirtti.

Bilim Merkezi, ilçelerdeki kadın gençlik merkezleri ve Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı dört okulun tamamlanarak açılışa hazır hale geldiğini de ifade eden Başkan Mustafa Çelik, bu yatırımlar için Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı toplu açılış töreni yapacaklarını kaydetti.


Başkan Mustafa Çelik'in son bir ayda yapılan çalışmaları özetlemesinin ardından meclis gündemine geçildi. Gündemde yer alan ve ağırlıklı olarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu'ndan gelen 81 madde görüşülerek karara bağlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39