• BIST 9049.36
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Başbakan'dan yıldırım'ın vaatlerine cevap

Başbakan'dan  yıldırım'ın vaatlerine cevap
Fenerbahçe’nin haftasonu yapılan kongresinde başkanlık için yarışan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar’ın vaatlerine, Başbakan Tayyip Erdoğan'dan tepki geldi.
Erdoğan, Aydınlar 'a fark atarak Fenerbahçe Başkanlığına seçilen Yıldırım 'ın banka vaadi için, "Bu kadar borçla bu izni sana kim verecek", marina ve AVM vaadi için de, "Projeni çizdin mi, bakanlıktan gerekli izni, onayı aldın mı" tepkisini verdi.

Ak Parti 'nin haftasonu Kızılcahamam 'da yapılan parti kampına, kendisi de koyu Fenerbahçe taraftarı olan Erdoğan 'ın, Fenerbahçe kongresine yönelik mesajları damgasını vurdu.

UÇUK KAÇIK VAATLER

Kongrede Fenerbahçe Başkanlığı için kıyasıya yarışan Yıldırım ve Aydınlar 'ın vaatlerine dikkat çeken Erdoğan, "Adaylar uçuk kaçık vaatlerde bulunuyorlar, ama tutarlı değil, teknik olarak yapılması mümkün olmayan şeyleri söylüyorlar" dedi. Erdoğan, Yıldırım 'ın "Fenerbank", AVM ve marina vaatlerine ilişkin de, "eyvallah" dedi ve şu değerlendirmelerde bulundu:

BANKA İZNİNİ KİM VERECEK

"Banka kuracaksın. Senin bir sürü borcun var. Bu borçla bu izni sana kim verecek. Banka kurmanın bir sürü prosedürü var. Ödenmiş sermayenin 300 milyon TL olması lazım. Böyle bir paran mı var."

Kulüplerin şirketleşmesine sıcak bakmadığını da söyleyen Erdoğan, Yıldırım 'ın AVM ve marina vaatlerine yönelik de şunları söyledi:

BAKANLIKTAN İZNİN Mİ VAR

"Sanki bütün bütün izinler alınmış, elindeymiş gibi şuraya marina, şuraya AVM yapacağım diye sözler vermek doğru değil. Bunların projelerini çizdirdin mi, Çevre Bakanlığı 'ndan gerekli izni, onayı aldın mı?"

Erdoğan, futbolcuların transfer rakamlarına ilişkin de, "çok uçuk rakamlar basına yansıyor ama kayıtlarda bu yok, bu terazi bu kadar sikleti çekmez" değerlendirmesini yaptı.

AZİZ YILDIRIM NE DEMİŞTİ ?

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesinde düzenlediği basın toplantısında şu ifadleri kullanmıştı;'Stat burada kalacak, hiçbir yere gidemez. Pendik'teki arazi amatör sporcuların başarıyı yakaladığı bir yer olacak. Oradaki amaç 10-15 tane futbol sahası yapmak, altyapıyı orada toplamak. 2014'te Kenan Evren Lisesi'nin yerine AVM ve otel yapımı için ihale yapacağız. İstinye Park benzeri Fenerland kuruyoruz. Fenerbahçe adıyla bir banka kurma çalışmalarımız devam ediyor. Bu projeler şahsımın değil, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün projeleridir. Biz kaybedebiliriz de ama bu projelerin Fenerbahçe için yapılması gerekiyor'
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39