• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

“BAŞBAKANIMIZ 150 MİLYON TL’YE YAKIN BİR YATIRIMIN AÇILIŞINI YAPACAK”

“BAŞBAKANIMIZ 150 MİLYON TL’YE YAKIN BİR YATIRIMIN AÇILIŞINI YAPACAK”
AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın Pazar günü 150 milyon TL’ye yakın maliyetli yatırımların açılışını yapacağını belirterek, “Bu ziyaret, Sayın Başbakanımızın Kayseri’ye verdiği önemi gösteriyor” dedi.
“Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Pazar günü Başbakanlık uçağı ile Kayseri'ye gelecekler. Başbakanımızı karşıladıktan sonra Erciyes'e gideceğiz. Orada saat 13.00'de açılış programlarımız var. Hemen hemen 150 milyon TL'ye yakın bir rakam yatırımın açılışını yapacak Sayın Başbakanımız” diyen Başkan Dengiz, “Saat 13.00 gibi coşkulu bir kalabalığın olacağını tahmin ediyoruz. Zaten Erciyes'te pazar günleri gerek kayak severler gerekse Erciyes'te o tesisleri görmek isteyenler tarafından çok ciddi bir kalabalık oluyor. Ayrıca Başbakanımız geldiği için orada teşkilatlarımızla birlikte Başbakanımızla beraber olmak amacıyla hem de biten tesisleri yerinde görebilmek amacıyla orada olacağına inanıyoruz” ifadesinde bulundu.
Dengiz açıklamasına şu şekilde devam etti:
“İnşallah Kayseri'ye yakışır, yapılan işlere yakışır orada Büyükşehir Belediyemiz çok önemli işlere imza atıyor. Bununla hepimiz gurur duyuyoruz. Kayseri'yi çok önemli yerlere getirecek kayak merkezi oluşturuldu. İnşallah bu biten tesislere de halkımızla beraber Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte açılışını yapacağız. Bence çok güzel bir açılış olacak. Açılış programı neticesinde saat 15.00 gibide inşallah Büyükşehir Belediyemizin kardan adam tesislerinde Kayseri'deki bütün STK'larımızla birlikte buluşacağız bir yemek organizasyonu var. Kayseri'deki bütün STK'ların davet edildiği sayın valiliğimizin ve Büyükşehir belediyemizin ev sahipliğinde bütün STK'ların katıldığı orada Başbakanımızla birlikte olduğu güzel ve geniş katılımlı bir yemek olacak. Bu yemek esnasında da zannedersem hem Türkiye gündemi hem de Kayseri konuşulacak. Neticesinde bilgilendirmeler olacak. Orada gerek Kayserili işadamlarımızla
gerekse vakıflar, sendikalar, dernekler aklınıza kim geliyorsa STK anlamında hepsinin olduğu ki şunu hep söylüyorum Kayseri'nin en büyük STK'sı biz olduk artık, AK Parti oldu artık. Bizde inşallah orada bir STK olarak yer alacağız. Güzel bir birliktelikten sonra da
inşallah sayın Başbakanımızı sağlık ve sıhhatle yolcu edeceğiz. Program kısa bir program çok uzun değil. Sadece Erciyes'e yönelik bir program. Erciyes'in tanıtımına katkıda bulunması için düşünülmüş bir program. Bazen kamuoyunda bu lafları çok duyuyoruz. 'Ne gerek var böyle bir şey yapmaya' hayır çok gerek var böyle bir şey yapmaya. Bu Kayseri'nin, Erciyes'in tanıtımının oluşmasında ve yapılan tesislerin tanıtılmasında çok önemli bir şey. Başbakanımızın buraya gelmesi, Kayseri'ye verdiği önemin en büyük göstergesidir. Bu projeye inanmışlığın en büyük göstergesidir. İnşallah bizler Başbakanımızla birlikte bu projeyi Türkiye'ye kazandırmak için Büyükşehir Belediyemizin gayret sarf ettiğini biliyoruz halkımızın da bilmesini istiyoruz.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39