• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Başkan Bekir Yıldız Hizmetlerin Başarısı Vergi Tahsilatını Artırıyor

Başkan Bekir Yıldız Hizmetlerin Başarısı Vergi Tahsilatını Artırıyor
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, ödediği verginin yerinde harcandığını gören vatandaşın huzur bulduğunu, destek olduğunu söyledi.

Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök 24. Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Başkan Bekir Yıldız’ı ziyaret ederek çiçek verdi.

Başkan Bekir Yıldız, devlete ve şahıslara kuruş borcu bulunmayan bir belediye olmanın avantajını ve rahatlığını yaşadıklarının altını çizerek” Amacımız ülkemize, şehrimize ve vatandaşımıza hizmet etmek, insanların hayatını kolaylaştırmak yaşanabilir bir şehir sunmaktır” dedi.
Verginin israf edilmeyip tam yerinde harcandığını gören insanın tereddüt etmeden vergisini ödediğini vurgulayan Başkan Bekir Yıldız,”Vergiyi hizmete dönüştürdüğümüzün, kendi paramızdan daha çok üstüne titrediğimizin görülmesi hakikaten insanlarda bir gönül huzuru meydana getiriyor. İnsanlar ödediği verginin karşılığı nedir, nereye gitti, nereye yatırıldı, hassas davranıldı mı karşılığını görmek istiyor? Size teşekkür ediyorum toplarken ve dağıtırken disiplinli ve israfsız şekilde gayret gösteriyorsunuz. Siz olayın bir tarafında biz bir başka tarafında bulunuyoruz. Kayseri'de hizmeti gören vatandaş gönül huzuruyla vergilerini ödüyor. Ondan da memnuniyet duyuyoruz. Vatandaşımız hem vergi harcamalarını denetlesin, hem de vergilerini ödesin” şeklinde konuştu.

Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök de topluma hizmet veren kurumların birbirine destek olması gerektiğini belirterek,”Belediyelerimizin hizmetlerinin vatandaş tarafından beğenilmesi vergilerin yerinde kullanıldığının göstergesi olarak algılanıyor. Bu da biz vergicilerin işini kolaylaştırıyor, insanlar gönül rahatlığıyla vergisini ödüyor. Yani kurumlar olarak birbirimize katkı sağlıyoruz. Kocasinan Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vergi tahsilatında Türkiye ortalamasının üstünde bir başarı elde ettik. Kayseri’de güzel çalışmalar gerçekleşti inşallah daha da güzele gidecek” dileğinde bulundu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39