• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Başkan Büyükkılıç, 2017 yılını değerlendirdi

Başkan Büyükkılıç, 2017 yılını değerlendirdi
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, borcu olmayan bir belediye olduklarını söyleyerek, “2017 yılını dolu dolu geçirdik” dedi.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, belediyenin 2017 çalışmalarını değerlendirdi. 600 bin nüfuslu bir ilçeye hizmet ettiklerini kaydeden Büyükkılıç, yaptıkları işlerin insanların içine sinmesi gerektiğini kaydetti.

Büyükkılıç, “Bizim yıllarımız hep dolu dolu geçer. Çünkü, ciddi manada bir borcu olmayan, yatırımlarını zamanında projelendiren, dayatmacı bir anlayış ile değil insanların içine sinecek, sahiplenme duygusu içerisinde çalışmalarımızı hep detaylandırıp projelendiriyoruz ve önümüzdeki yıla ışık tutacak şekilde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

300 bin ton civarında asfalt çalışması yapıyoruz. Bunlar sıradan cümleler değildir. Bu paralar bulunmazsa, bu asfaltı dökme şansınız yok.

Melikgazi’miz gerek bağ alanları ile gerek organize sanayi bölgesi ile gerek serbest bölgesi ile en önemlisi tarihi dokunun yoğun olduğu bir bölge olması dolayısıyla bir cazibe merkezidir. Nüfusu 600 bine ulaşmış olan en büyük metropol ilçedir.

Biz bunları sorumluluklarımı vurgulamak adına ve sorumluluklarımızın da çok büyük olduğunu hatırlatmak için söylüyoruz. Ben her şeyden önce Melikgazi’mizin fedakar, çalışkan, iyi niyetli ve güler yüzlü ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Büyükkılıç, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bu hizmetleri ulaştırdıkça hem insanların beklentisi ister istemez artıyor hem de yüzde 90’ın üzerinde vergi tahsilatı oluyor. Bu güven çok önemlidir.

‘Yatırıp da ne yapacağım, parayı çarçur edecek’ demek ayrı, ‘Bu adamlar çalışıyor, hizmetleri ile bizleri buluşturuyor’ demek ayrı. Bu anlayış içerisinde 2017 yılını dolu dolu geçirdik. 200 bin metrekare irili ufaklı 40 civarında bu sene parkımız söz konusu oldu.

Geçmişte hayata geçirilip aktif hale getirilmeyen 1 metrekare yeşil alanımız yoktur. Bunların hepsi önemli kriterlerdir.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39