• BIST 9079.97
  • Altın 2308.181
  • Dolar 32.3232
  • Euro 35.0459
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

Başkan Büyükkılıç ekibi ile Altınoluk Mahallesinde

Başkan Büyükkılıç ekibi ile Altınoluk Mahallesinde
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Altınoluk Mahallesinde yer alan Altınoluk Camisinde,

Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi ve esnaflar ile çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 
Mahalle halkına memnuniyeti önemli 
Altınoluk Mahallesinde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Altınoluk Mahallesinin gelişime ve imarlı yapılaşması devam eden bölgeler arasında yer aldığını söyledi. 
AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke Belediye Meclis Üyeleri daire müdürleri ile mahalle muhtaların da iştirak ettiği Altınoluk Mahallesindeki inceleme gezisinde Başkan Memduh Büyükkılıç, Mahallenin yeni gelişmekte olduğunu organize sanayi bağlantı yolunun burada yer aldığını ve bölgenin çok katlılar ile bağ ve sayfiye alanları arasında sınır oluşturduğunu kaydetti. 
İmar hareketliliği kazandıracağız. 
Altınoluk mahalle gezesi ile ilgili olarak Başkan Büyükkılıç ”Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Melikgazi Belediyesi yatırımları ve hizmetleri ile ilçenin her yerindedir. Semtler arası hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık ta olmamak da ve toplum da birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz. Altınoluk mahallemiz son on yıldır gelişme gösteren bir bölgemizdir. Altınoluk’un özelliği bağ ve sayfiye alanları, şehir mezarlığı ve organize sanayi ile sınırlandırılmış olmasıdır. Gelişime açık olan sadece doğu bölgesidir ki şehir ile bağlantısını ana yol buraradır” dedi. 
Mahalle de bulunan esnafı ile sohbet eden, çocuklar ile spor konusunu konuşan ve derslerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Altınoluk Mahallesinde yer alan gençlerin ile hatıra fotoğrafı çektirdi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39