• BIST 9079.97
  • Altın 2323.963
  • Dolar 32.3643
  • Euro 34.9402
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Başkan Büyükkılıç Erciyesspor'u ziyaret etti

Başkan Büyükkılıç Erciyesspor'u ziyaret etti
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, PTT 1.Lig'de lider durumda bulunan Kayseri Erciyesspor'u ziyaret etti.
Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Erciyesspor Onursal Başkanı Memduh Büyükkılıç, PTT 1. Lig'de lider durumda bulunan Kayseri Erciyesspor'u ziyaret etti. Burada yönetici, futbolcu ve antrenörlerle bir araya gelen Büyükkılıç, Kartal maçında başarılar dileyerek, "Bu işi başaracak inanç, kalite ve yüreğe sahipsiniz." dedi.

Kartalspor maçında futbolculara başarı dileklerinde bulunan Memduh Büyükkılıç, "Biz çok şampiyonluklar yaşadık, gördük. Gayret edilince, Allah'ta nasip ediyor ve her şey oluyor. Sizler şuana kadar üzerinize düşeni fazlası ile yapıyorsunuz, ben o kanaatteyim. Sizlere inanıyor, sizlere güveniyoruz. Bu uzun ve engebeli yolda zaman zaman düşmeler, kalkmalar olabilir, ancak biz geriye değil ileriye bakmalıyız. Öncelikle bu hafta sonu oynayacağımız Kartalspor maçını kazanmamız gerekmektedir." diye konuştu.

Büyükkılıç, bu başarı için yönetim, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra onikinci adama da büyük görevler düştüğünü anımsatarak, " Kayseri'yi seven, Kayseri Erciyesspor'u Süper Lig'de görmek isteyen bütün Kayserili futbolseverleri Kartal maçına davet ediyorum." dedi.

Kayseri Erciyespor Teknik Direktörü Osman Özköylü de yaptığı açıklamada, "Sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyduk. Desteğiniz ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür ediyoruz." diyerek şunları söyledi:

"Sezon başından beri büyük emek harcanıyor, çok büyük çabalar gösteriyoruz. Bu engebeli ve uzun yolda zaman zaman ayağımıza taşlar takılıyor, ancak bu bizi sendeletecek ama hiçbir zaman düşürmeyecek. Bunu biliyor ve bu işi başaracağımıza inanıyoruz. Çünkü o inanç, o kalite, o yürük bizde var. Bu yolda inançlı bir şekilde yürümeye devam edeceğiz. Hepimizin gayreti ile hem bu şehre hem bu işe emek veren herkese sezon sonunda o büyük sevinci yaşatacağımızdan hiç şüphemiz yok."cihan
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39