• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Başkan Büyükkılıç Eskişehir Bağlarında

Başkan Büyükkılıç Eskişehir Bağlarında
YAPAMAYACAĞIMIZ HİÇBİR SÖZÜ VERMEDİK.VERDİYSEK DE YAPTIK.Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı 9. Seçim Bürosunu Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi’nde bulunan Osmanlı Mahallesi’nde açtı.

Şölen havasında gerçekleşen açılışa Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, parti yönetim kurulu üyeleri  ile çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışın yapıldığı alana girişi sırasında ‘Melikgazi seninle gurur duyuyor’ sloganları ve sevgi gösterileri eşliğinde karşılanan Başkan Büyükkılıç, gösterilen yakın ilgiden duyduğu mutluluğu vatandaşlarla tokalaşarak gösterdi.

 

Bölge halkının sorunlarını bildiklerini ve yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, Geçtiğimiz günlerde 3 mahalle muhtarımız ve sizlerden oluşan 15 kişilik bir heyeti ile SGK İl müdürümüzü ziyaret ettik.Orada birinci ağızdan yapılması gerekenler hakkında bilgiler aldık.Sizlerin menfaati doğrultusunda ne yapabiliriz onun  görüşmesini hep birlikte yaptık.Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürümüzde mesken ruhsatı için başvuran vatandaşlarımızın bu hakkı elde edebilmesi için kanunların emrettiği hükümler doğrultusunda alınacak ücretlerde asgari limitler göz önüne alınarak işlemler yapıldığını söyledi. Biz yapamayacağımız hiçbir sözü vermedik, verdiysek de yapmak için gayret gösterdik ve yaptık. Olmayacak vaatlerde sizlere kandırmaya çalışan, kafanızı karıştırma çalışanlara da fırsat vermeyin.dedi.

 

Melikgazi sınırları içerisinde bulunan ve üç mahalleyi bünyesinde barındıran Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi’nin nüfus yoğunluğu ve hareketliği bakımından önemli merkezlerden birisi olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, “Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alabilmeleri ve Melikgazi'nin standardı yüksek hizmetlerinden daha çok faydalanabilmeleri sağlamak adına yoğun gayret gösteriyoruz. Amacımız,sizlerin refahı ve mutluluğudur.Yaklaşık 70 bin nüfusu barındıran bu bölgemiz için yaptıklarımızı hepiniz takip ediyor,görüyorsunuz.Melikgazi’nin başka hiçbir bölgesinde olmayan çok amaçlı,sosyal ve spor kompleksimiz sizlere hizmet ediyor.Yaptırdığımız okullar sayesinde artık çocuklarımız 60-70 kişilik sınıflarda değil akıllı tahtası da bulunan okullarda eğitim alıyorlar.Biz çocuklarımız önemsiyoruz çünkü onlar bizim geleceğimiz.Mahallelerimizin alt yapısı ve asfalt çalışmaları tamamlandı. Parklarımız, yeşil alanlarımız, sosyal donatılarımız ile Osmanlı,Selçuklu ve Danışmentgazi mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımız Melikgazili olmanın mutluluğunu yaşamaktadırlar. Elbette her şeyi yaptık bitti demiyoruz.Elbette yaptıklarımız ve önümüzdeki dönemde 7’den 70’e herkesi kucaklayacak ve ihtiyaçları giderecek birçok projeyi hayata geçireceklerini sözlerine ekledi.e2-005.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39