• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3361
  • Euro 34.9683
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ GESİ BAĞLARINDA ARANIYOR

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ GESİ BAĞLARINDA ARANIYOR
'MAHALLEMDE İFTAR VAR' ETKİNLİĞİ GESİ'DE

b3-012.jpg

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi tarafından organize edilen “Mahallemde İftar Var” etkinliği kapsamında Gesi Meydanında İftar sofrası kurduklarını ve vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını söyledi. 
Gesi Meydanındaki etkinliğe Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, meclis üyeleri, mahalle muhtarları, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.
Alana gelişinde 7’den 70’e vatandaşlar ve özellikle çocuklar tarafından büyük sevgi gösterisi ve alkışlar ile karşılanan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, her etkinlikte olduğu gibi büyük küçük herkesle tek tek tokalaşarak, onlarla sohbet edip, gönüllerini aldı.
Gesi Meydanında Melikgazi Belediyesi iftar sofrası için toplananlar, okunan ezan ile hep birlikte oruçlarını açtı, edilen duanın ardından Çocuk Meclisi üyesi birbirinden yetenekli çocukların hazırlamış olduğu gösterileri büyük bir keyif ile takip ettiler.
Melikgazi Belediyesinin Mahallemde İftar Var etkinliğinin üçüncüsünü Gesi Meydanında yaptıklarını ve vatandaşlar tarafından gösterilen ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Bu etkinlik Ramazan Ayı’nın bütün güzelliklerini bağrında barındıran bir organizasyona dönüştü. Birlik, beraberlik, dayanışma ve eğlence ile birlikte en önemlisi bütün güzellikleri paylaşma duygusunun zirveye çıktığı bir etkinlik haline geldi.Bu Ramazan ayında 10 ayrı semtimizde bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Kadir Gecesi'nde de bir sahur programında vatandaşlarımızla bir arada olacağız. Ama gösterilen ilgi, beğeni ve talepler bizleri önümüzdeki senelerde bu organizasyonun Ramazan ayı boyunca her gün ayrı bir bölgede yapılması yönünde teşvik etmiştir'' dedi.
Gesi'nin tarihi dokusu ile gönül insanlarının yoğunlukta olduğu bir bölge olduğunu ve 2009 yılından itibaren Melikgazi sınırları içerisine dahil olan Gesi'de isteklerin birer birer hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, ''Sizlere ne yapsak az. Çünkü sizler bize her zaman destek oldunuz, yanımızda yer aldınız. Hizmet etme fırsatı verdiğiniz için sizlere minnet duyuyor, teşekkür ediyorum. 'Her şeyi yaptık, bitti' demiyoruz, elbette daha yapacak çok işimiz var. İyi niyetle, gayretli ve güler yüzlü ekibimizle her semtimize olduğu gibi, türkülere konu olmuş, şifa kaynağı gilaburusu ve ceviziyle ününü bütün Dünya’ya duyurmuş Gesimizi daha güzel, daha temiz, daha yaşanabilir bir yer nasıl yaparız onun çabası içerisindeyiz'' ifadelerini kullandı.

b2-035.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39