• BIST 9079.97
  • Altın 2325.121
  • Dolar 32.4616
  • Euro 34.8575
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KAPALI ÇARŞI ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve beraberindekilerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında kapalı çarşı esnafını ziyaret etti.

Tarihi çarşının büyülü atmosferinde gerçekleştirilen ziyarette Başkan Büyükkılıç’a, Ak Parti Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.
Başkan Büyükkılıç ve beraberindekileri çarşı girişinde Kayseri Kapalı Çarşı Esnafları Derneği Başkanı Mehmet Tepe ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Burada bulunan esnafları tek tek ziyaret eden ve kucaklaşan Başkan Büyükkılıç, dükkan sahipleri ile tokalaşıp, uzun uzun sohbet etti. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterisi ile karşılaşan Başkan Büyükkılıç, kendisine gösterilen bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak, dükkan sahipleri ve alışveriş için gelen vatandaşlara tatlı ikram etti. Bazı vatandaşlar ise Başkan Büyükkılıç ile birlikte fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleri ile yarıştı. Büyükkılıç bu sırada Suriye’den geldiklerini belirten ve zor durumda olduklarını ifade eden bir aile ile de yakından ilgilenerek, sorunları ile ilgilenilmesi için talimat verdi. Bir ara pastırma ve sucuk satışı yapılan bir dükkana giren Başkan Büyükkılıç, zırh adı verilen özel dilimleyici ile zar kıvamında dilimlediği pastırmaları vatandaşlarla paylaştı. Çarşı esnafı ve vatandaşların gösterdiği ilgiden oldukça memnun kalan Başkan Büyükkılıç,
“Melikgazi Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızın gönüllerini aldığımıza inanıyoruz. Onlar da sağ olsunlar bu hizmetlerimizi takip ve takdir ediyorlar. Allah hepsine hayırlı uzun ömürler versin. Dernek yönetimi ile birlikte buradaki esnafımızın konforu için pırıl pırıl, doğalgazla ısıtılan ve aydınlık bir ortamda iş yapmaları için çalıştık. Bütün esnafımıza bol ve hayırlı kazançlar diliyorum. Kayserili vatandaşlarımız keyifli bir ortamda ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak istiyorlarsa mutlaka kapalı çarşıdaki esnaflarımızı ziyaret etsinler” dedi.
Kayseri Kapalı Çarşı Esnafları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tepe de, gösterdikleri yakın ilgiden ve çarşı esnafına, yaptığı hizmetlerden dolayı Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39