• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Başkan Büyükkılıç Kazancılar Çarşısında

Başkan Büyükkılıç Kazancılar Çarşısında
Melikgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, Kazancılar Çarşısı esnafları ile bir araya gelerek, yakın dönemde fiziki yenileme yapılacak çarşının proje tanıtımını gerçekleştirdi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tanıtım toplantısında, Melikgazi Belediyesi tarafından hazırlanan 4 farklı proje, çarşı esnafının beğenisine sunuldu. Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Gençlik Kolları Başkanı Ömer Demir ve çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda projenin detaylarına ilişkin bilgiler veren Başkan Büyükkılıç, önümüzdeki dönemde yenilenmesi planlanan çarşının çevresi ile bütünleşeceğini söyledi. Tarihi Kapalı Çarşı ve Kayseri Kalesi’ne açılan kapıları ile Kayseri’nin en önemli ticaret merkezlerinden olan çarşının, yenilene yüzü ile en kısa süre içerisinde bölge esnafının hizmetine sunulacağı bilgisini veren Başkan Büyükkılıç:

 

“Melikgazi sınırları içerisinde bulunan ve genellikle sarraflarımızın yoğunlukta bulunduğu Kazancılar Çarşı’mızı yeni ve modern bir görünüme kavuşturmak için 4 farklı proje hazırladık. Bölge esnafımızın beğenisine sunduğumuz bu projelerde çarşının daha modern, daha kullanışlı ve estetik bir görünüme kavuşturulması planlanıyor. Tarihi Kapalı Çarşı ve Kayseri Kalesi’ne açılan kapıları ile önemli bir ticaret merkezi konumundaki Kazancılar Çarşısı, yıllardır süregelen ticari yapısı ile şehrin can damarı konumundadır. Buranın bölgesindeki tarihi dokuya yakışır bir şekilde yeniden planlanmasını yaparak, bölgesi ile bütünleşmesini sağlayacağız. Bu amaçla hazırladığımız 4 farklı projeyi çarşı esnafımızın ve vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. En çok beğeni toplayan projemizi bölge esnafımızı mağdur etmeyecek şekilde inşa edecek ve halkımızın hizmetine sunmuş olacağız” dedi.

 

Başkan Büyükkılıç, açıklamasının ardından beraberindekilerle birlikte çarşı esnafını ziyaret etti. Dükkanları tek tek dolaşan Başkan Büyükkılıç, kendisine sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Dükkan sahiplerinden gelen çay ve kahve ikramlarını geri çevirmeyen Büyükkılıç, kendisine gösterilen ilgiye tatlı ikramında bulunarak karşılık verdi. m2-017.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39