• BIST 9036.33
  • Altın 2294.737
  • Dolar 32.3124
  • Euro 35.0799
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, Organize sanayi Bölgesinde üretim yapan His Tekstil ve İpek Mobilya’yı ziyaret ederek, işçilerle bir araya geldi.

His Tekstil’i ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berk tarafından karşılanan Başkan Büyükkılıç, burada işçilerle bir araya geldi. Ziyarette konuşan His Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Berk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Büyükkılıç’a teşekkür etti ve biz Sayın Başkanımız Memduh Büyükkılıç ile gurur duyuyoruz. Görevde bulunduğu süre içerisinde çok önemli hizmetler yaptı. Yeni dönemde de inşallah kendisinin yanında olduğumuzu bilmesini istiyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Büyükkılıç da konuşmasında Kayseri’den sanayisi Türkiye’de marka olmuş bir şehir olarak bahsetti ve Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan 700’ün üzerindeki fabrikanın Kayseri için övünç kaynağı olduğunu söyledi. 

Daha sonra İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Aslan’ın davetlisi olarak İpek Mobilya’ya geçen Başkan Büyükkılıç ve beraberindekiler,  burada işçilerle birlikte öğle yemeği yedi. Başkan Büyükkılıç, mutfağa giderek kepçe ile işçilere yemek dağıtımı yaptı. 
Yemek sonrası bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberliğin önemine değinerek, “Huzur şehri olarak anılan Kayserimiz çok şükür şükür birliğin, beraberliğin, kardeşliğin, dayanışmanın ve hayırseverliğin zirvede olduğu bir şehirdir. Böyle bir şehirde belediye başkanlığı yapmak benim için bir onurdur.  Elbirliğimizin birlik ve beraberliğimizin kıymetini mutlaka bilmemiz gerekmektedir. Kayseri huzur şehir olmanın ötesinde dayanışmanın ve beraberlik örneğinin sergilendiği bir şehirdir. İnsana hizmet etmeninin sevdalısı  olarak bizlere yerel yönetimlerde hizmet etme fırsatını verdiniz.  Şehrimizin menfaati neyi gerektiriyorsa biz onu yapıyor, onu sizlere sunuyoruz. Sonuçları hep birlikte paylaşıyoruz. Önümüzdeki dönemde de Kayserili hemşerilerimiz bizlere güvenirler ve emaneti teslim ederlerse aynı şekilde hizmetlerimize devam ederiz” şeklinde konuştu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39