• BIST 8718.11
  • Altın 2244.816
  • Dolar 32.3308
  • Euro 35.1735
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Başkan Büyükkılıç,Başarılı olmanız için planlı ve çok çalışın

Başkan Büyükkılıç,Başarılı olmanız için planlı ve çok çalışın
Büyükkılıç, Ali Rıza Özderici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi'nde Kariyer Günleri'nin konuğu oldu.

20171019aw202103_02.jpg

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç Ali Rıza Özderici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri programının konuğu oldu. 
Ali Rıza Özderici Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Melikgazi Belediyesi tarafından yaptırılan Konferans Salonunda 10. 11 ve 12. Sınıf öğrencilere hitaben konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, yerel yönetimler, belediyeler ve Melikgazi Belediye çalışmalarından örnekler vererek bilgilendirdi.


Beşikten , Mezara Kadar Hizmetlerin Bütünlüğü
Kayseri ilinin 555 bin nüfusu ile en kalabalık ilçesi olan Melikgazi Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğunu yatırım ve hizmetlerden dolayı örnek ve referans belediye gösterildiğini hatırlatan Başkan Büyükkılıç“Melikgazi Belediyesi insana değer veren ve hayatı kolaylaştıran yatırımları ile ön plana çıkmaktadır.

Kendi enerjisini kendi üreten, kentsel dönüşüm projeleri ile prestij mahalleler oluşturan, restorasyon çalışmaları ile tarihe sahip çıkan, yaptırdığı 12 okul ve eğitim alanında yaptırdığı sayısız yatırım ile Eğitimin ve Eğitimcinin Dostu olan, modern ve çok amaçlı pazar yerleri ve esnaf siteleri ile esnafların yanında yer alan, meslek kursları ile binlerce vatandaşı kalifiye eleman olarak iş piyasasına kazandıran, yeşil’e önem veren ve geri dönüşüm yatırımları ile çevreyi koruyan bir belediyedir.

Çocuk meclisimiz ile birçok konuyu gündeme getiriyoruz. Çocuklara birey olarak toplumda görev almayı ve paylaşmayı öğretiyoruz. Spora ve sporculara önem veriyoruz. Birçok açık alan spor merkezinde ücretsiz hizmet veriyoruz. Yerel yönetimler olarak ‘ beşikten mezara’ kadar geniş bir hizmet çeşidimiz vardır.

Evde akan su, cadde ve sokakların temizlenmesi, çöplerin toplanılması, dar gelirli ailelere, yaşlılara yardım ile cadde ve sokakların açılması, parkların yapılması ve bakımı, spor merkezleri ve salonları, kültürel ve eğitimsel hizmetler gibi çok geniş bir hizmet ağımız vardır.

Melikgazili hemşerilerimizin huzur ve refahını sağlamak, Melikgazili olmanın farkını yaşatmak için ne gerekiyorsa o işi sahipleniyor “her işe bizim işimiz” anlayışı ile güler yüzlü ekibimizle sizlere hizmet etmenin keyfini yaşıyoruz.” dedi.


Ali Rıza Özderici Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi’ne Melikgazi Belediyesi olarak çok amaçlı spor salonu, konferans salonu ve yemekhane yaptırdıklarını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, “siz istediniz biz yaptık. Biz geleceğimizi önemsiyor, en iyi şartlarda eğitim almanız için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz.

Çünkü sizler Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştıracak gençlersiniz. Başarılı olmanız için planlı ve çok çalışın. Sonucunda inanın kazanan sadece sizler değil, ülkemiz kazanacaktır.”


Okul Müdürü Hüseyin Efe’de yaptığı açıklamada “Melikgazi Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a bizi kırmayıp davetimize icabet ettiği için teşekkür ediyoruz. Başkanımız zaten her zaman yanımızda, destekçimiz.

Allah ondan ve ekibinden razı olsun. Bir eğitimci olarak Melikgazi’de görev yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çünkü eğitimin ve eğitimcinin dostu bir belediye başkana sahibiz.”dedi.


Teşekkür plaketi
Okul Müdürü Hüseyin Efe günün anısına Başkan Büyükkılıç’a teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Büyükkılıç programın ardından öğle yemeği arasında bulunan öğrencilerle yemekhanede sohbet ederek birlikte yemek yedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39