• BIST 8981.29
  • Altın 2284.428
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0498
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN SÜPER PROJE ŞEKER'E KAPALI SEMT PAZAR YERİ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'TAN SÜPER PROJE ŞEKER'E  KAPALI SEMT PAZAR YERİ
KEYKUBAT MAHALLESİNE ÇOK AMAÇLI KAPALI SEMT PAZARYERİ İLE KÜLTÜR MERKEZİ YAPTIRILACAK

memduh-baskan-4.png

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi belediyesince gerçekleştirilen çalışma ve hizmetler ile halkın talep ve hizmet ihtiyaçlarında çıtanın çok yükseldiğini bildirdi. 
Eskiden belediyelerden yol, asfalt, kaldırım ve yeşil anları isteyen Melikgazililerin artık yüzme havuzu, sosyal tesis, kültür merkezi çok amaçlı ve büyük ölçeli Pazar yerleri istediğini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Keykubat Mahallesine halkın isteği üzerine bir pazaryeri ile kültür merkezi yaptırılmasına karar verildiğini kaydetti.
Keykubat Mahallesinde yaptırılacak olan Pazaryeri ile Kültür merkezi Yapım işi için ihale yapılacağını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.
“Melikgazi İlçesinde artık halkın ihtiyaçlarında belirgin bir değişiklik olmaktadır. Bölge halkı artık spor merkezleri, sosyal ve kültür merkezleri talep etmektedir. Bu Melikgazi Belediyesince gerçekleştirilen yatırımların hangi düzeyde olduğu gösteren en önemli bir kaynak ve kanıttır. Şu anda Melikgazi İlçe sınırları içerisinde toplam 23 ayrı semtte spor ve sosyal tesis ile kültür merkezi hizmet vermektedir. Haftanın 7 gününde 25 ayrı semtte ise 16 semt pazarı kurulmaktadır. Ancak gelişen ve büyüyen Melikgazi’ye bunlar artık yetersiz kalmaktadır. Yeni gelişen ve kentsel dönüşüm olan semtlerde halkımız pazaryeri ve kültür ve spor tesisleri talep etmektedir. Keykubat Semtimizde her geçen gün büyüyen ve gelişen bir semtimizdir. Bu semtlimizde çok maçlı haftanın 7 günü farkı hizmetler sunan pazaryeri ile kültür merkezi inşa edilecektir. Bunun için yasal işlemler başlatılmış olup ihale aşamasına gelinmiştir. Bu yıl inşaatına başlanacak olup, 2015 yılının ilkbaharında hizmete sunulacaktır” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39