• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

BAŞKAN ÇELİK BÜTÜN PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN ÇELİK BÜTÜN PERSONELE TEŞEKKÜR ETTİ
BAŞKAN ÇELİK'TEN PERSONELİNE TEŞEKKÜR

e2-031.jpg

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, belediyede görevli zabıta personeliyle yemekli toplantıda bir araya gelerek, Kurban Bayramı’nda gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı bütün personele teşekkür etti. 
Kosova Parkı’nda başkan yardımcıları, daire müdürleri ve birim amirlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen yemekli toplantıda konuşan Başkan Çelik, “Göreve geldikten sonra farklı bir yönetim anlayışı geliştirdik. Bu anlamda yerinde yönetim tarzını benimsedik. Rutin işlerimizden zaman bulduğumuz sürede bölgemiz sınırlarındaki mahallelerimizi ziyaret ediyoruz. Özellikle Cuma günleri muhtarlarımızla ve o mahallede yaşayan vatandaşlarımızla bir araya geliyor, sorunlarını yerinde tespit ediyor, çözüm önerileri getiriyoruz. Yerinde yönetimin parçası olan bu uygulamanın birçok faydasını gördük. Doğrudan temas halinde olduğumuz vatandaşlarımızın yaşadığı sorunlara hemen çözüm yolu buluyor, talep ve isteklerine anında karşılık veriyoruz” dedi.
Kurum içerisindeki birlik ve beraberliğin sürekliliği adına da çeşitli birimler tarafından düzenlenen toplantılara özellikle katıldığının altını çizen Başkan Çelik, “Şimdi artık yavaş yavaş kendi iç bünyemizde de bir araya gelelim istedik. Geçtiğimiz günlerde İmar Müdürlüğümüz böyle bir toplantı düzenlemişti. Bugün de zabıta ve diğer yönetici arkadaşlarımızla beraber aynı sofrayı paylaşıyoruz. İnşallah bundan sonra da farklı birimlerin hazırlayacağı bu tür etkinliklerde bir arada olmayı planlıyoruz. Bu sayede daha iyi ve daha farklı kararları birlikte planlıyoruz” diye konuştu.
Başkan Çelik, Kurban Bayramı’nda gösterdikleri performans ve gayretli çalışmadan dolayı başta zabıta birimi olmak üzere bayram süresince görev alan tüm personele gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, sözlerini şöyle bitirdi; “Bu arada geçirdiğimiz Kurban Bayramı’nda hakikaten bütün arkadaşlarımız son derece özverili, fedakarca çalıştı. Bundan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Güvenlik birimindeki zabıta arkadaşlarımıza da özellikle teşekkür etmek istiyorum. Sevdiklerinizden ayrı kalarak bayram süresi boyunca farklı mekanlarda, Kocasinan’ın tamamında huzur ve güven ortamı oluşturarak iyi bir bayram geçirmemizi sağladınız. Bundan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39