• BIST 9071.89
  • Altın 2325.249
  • Dolar 32.3748
  • Euro 35.032
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Başkan Çelik demokrasi nöbetini terk etmiyor

Başkan Çelik demokrasi nöbetini terk etmiyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbetinin beşinci gününde de yine Cumhuriyet Meydanı'ndaydı.

TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ KAYSERİ'DE YAŞANANLARI KAYSERİNEWS.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

 

Akşam namazının hemen ardından Cumhuriyet Meydanı'na geçen Başkan Çelik, gece boyunca halkla birlikteydi. ,


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, akşam namazını Bürüngüz Camii'nde kıldıktan sonra mili iradenin yılmayan neferleri olan milletin toplandığı Cumhuriyet Meydanı'na geçti. Cumhuriyet Meydanı'nın farklı noktalarına stant açan sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden ve kolaylıklar dileyen Başkan Çelik, Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü'nün hazırlamış olduğu sergiyi de gezdi.


Başkan Mustafa Çelik, daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda sabahlayacak olan demokrasi nöbetçilerine simit, su ve tatlı dağıttı.


Vatandaşlarla sohbet ederek Cumhuriyet Meydanı'ndaki kürsüye gelen Başkan Mustafa Çelik, 11. Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün kardeşi Macit Gül ile birlikte kürsüye çıkarak halkı selamladı.
REKTÖRLER DE DEMOKRASİ NÖBETİNDE
Demokrasi Nöbeti'nin 5. Gününde de Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir coşku vardı. Bu coşkuya Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ve Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu da katıldı. Başkan Mustafa Çelik, rektörlerle birlikte halkı selamladı ve bu aziz davaya destek veren rektörlere teşekkür etti.

Üniversite rektörleri yaptıkları konuşmalarda Türk milletinin böyle dik durduğu müddetçe bu ülkenin belini hiç kimsenin bükemeyeceğini belirterek, haince yapılan darbe girişimini lanetlediklerini dile getirdiler.


Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, gece boyunca Cumhuriyet Meydanının farklı noktalarında ailece demokrasi nöbetine gelen vatandaşlara misafir oldu ve onlarla birlikte oturarak sohbet etti. Kayserililerin çocuklarını da alarak vatanın bölünmez bütünlüğüne ve milli iradeye sahip çıktığını belirten Başkan Çelik, tüm Kayserililere teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39