• BIST 8718.11
  • Altın 2244.085
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1487
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 3 °C
  • İstanbul 8 °C

Başkan Çelik kurum yöneticilerinin taleplerini dinledi

Başkan Çelik kurum yöneticilerinin taleplerini dinledi
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini kabul etti. Başkan Çelik, ziyaretlerde talep ve önerileri dinledi.

kayseri38-089.gif

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Osman Elmalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Elmalı'nın başarılı işler yapacağına inandığını belirten Başkan Mustafa Çelik, "Kayseri'de tüm yönetim dinamikleri arasında bir uyum söz konusu. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada hemşehrilerimizin eğitim seviyesinin yükselmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizler belediyeler olarak sadece yol, su, toplu taşımayla uğraşmıyoruz.

Eğitim ve insana yatırımla ilgili konularda da elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı da, Kayseri'yi tanıdığını ve ihtiyaçları bildiğini belirtti. Ortak akılla yeni projeler üreteceklerini ifade eden Elmalı, "Sizlerin de görüşlerini alarak eğitim seviyesini yükselteceğiz. Kayserili parasının nereye gideceğini bildiği zaman elini açar. Hayırseverlerimizin de desteğini alacağız ve birlikte memleketimize yararlı ne varsa yapacağız." diye konuştu.

20161027aw884680_04.jpg
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i Felahiye ve Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Tektaş ile yöneticiler de ziyaret etti. Başkan Çelik'e Felahiye ile ilgili çıkardıkları kitapçığı takdim eden Ahmet Tektaş, "Felahiye ilçemize bugüne kadar yapmış olduğunuz hizmetler için teşekkür ederiz.

Allah kuvvetinizi artırsın. Sizlerden tek isteğimiz Gövdere yolumuzun yapılmasıdır. Yaptığınız hizmetlerle Felahiye cennet bahçesi gibi oldu. Bizler yapılanlardan memnunuz. İlçemizden çok dua alıyorsunuz. Ayrıca 15 Temmuz'da gösterdiğiniz başarı, dik duruşunuz ve hakimiyetiniz bizi gururlandırdı. Her zaman yanınızdayız." dedi.
15 Temmuz'un sıkıntılı bir süreç olduğunu hatırlatan Başkan Mustafa Çelik de, sözlerini şöyle sürdürdü:


"İçimizdeki safranın temizlenmesi ve ayağımızdaki prangaların çıkmasıyla Türkiye'nin önünde kimse duramayacak" diye konuştu. Felahiye'ye Türkiye'ye örnek olacak bir proje yapacaklarını da vurgulayan Başkan Çelik, "Bizim insanları doğdukları yerde doyurma projemiz var. Bu doğrultuda Felahiye'ye yatırımlar yaptık yapmaya devam ediyoruz. Felahiye Toplu Ahır projesi de tüm Türkiye'ye örnek olacak bir projemiz. Projede son aşamaya geldik. Ocak ayında ihalesini yapıp kısa sürede bitireceğiz. Bu projeyi, Felahiye'ye kazanç kapısı yaptıktan sonra tüm Türkiye'ye örnek olarak sunacağız."


Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra Kayseri Lisesi Müdürü Ahmet Sait İlter ile öğrencileri de kabul etti. Kayseri Lisesi öğrencileri Başkan Çelik'e çiçek takdim etti. Kayseri Lisesi'ne eğitim ve kültür açısından çok önemli yatırımlar yapıldığını dile getiren Başkan Çelik, Kayseri Lisesi'nin geçmişte olduğu gibi bundan sonra da önemli isimler yetiştiren bir okul olması gerektiğini kaydetti.


Stratejik Düşünce Kurulu Başkanı Ali Hasnalçacı ve yöneticiler de Başkan Çelik'i ziyaret ederek bir süre görüştüler. Hasnalçacı, ülkemize hizmet etmek istediklerini belirtti ve Başkan Çelik'ten manevi destek istediklerini söyledi.


Başkan Mustafa Çelik, Orman İşletme Bölge Müdürü Hüseyin Kozan ile de bir süre görüştü. Bölge Müdürü Kozan, Başkan Çelik'e Kayseri'de yürüttükleri ağaçlandırma çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Güzelgüder, Kayseri Oto Sanatkarları Odası Başkanı Şeyhi Odakır ve yönetim kurulu üyeleri, Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Mehmet Ökçe ve birlik üyeleri, Çelik Eşyacılar Odası Başkanı Mükremin Suludere, Tes İş Sendikası Başkanı Hasan Aydın, Erciyes Üniversitesi Harita Mühendisleri Topluluğu, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi Müdürü Canan Kılıç ve Spor Adamları Derneği Başkanı Halil Severcan ile de bir süre görüşerek talep ve önerilerini dinledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39