• BIST 8728.32
  • Altın 2240.582
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.1296
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

BAŞKAN ÇELİK VE EŞİ İKBAL ÇELİK İFTAR ZİYARETLERİNDE

BAŞKAN ÇELİK VE EŞİ İKBAL ÇELİK İFTAR ZİYARETLERİNDE
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Feneri'nin 1200 kişilik iftarına katılırken, eşi İkbal Çelik de bir başka iftarda Sevgi Evleri'nin genç kızları ve Hafızlık Okulu'nun genç hafizelerle buluştu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Feneri'nin Hunat Katlı Otoparkı'ndaki 1200 kişilik iftarının hayırseveri oldu. Başkan Çelik, Erciyes Feneri Başkanı Nuh Hasyüncü ve Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Özusluoğlu tarafından karşılandı.

 

KAYSERİNEWS.COM--YAZ--GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI TAKİP..EDEBİLİRSİNİZ.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts


VATANDAŞI DİNLEDİ, TALEPLERİNİ ALDI
Evine iftara yetişemeyen vatandaşlar, yaşlı olduğu için evinde yemek yapamayanlar ve ihtiyaç sahiplerinin katıldığı Hunat Katlı Otoparkı içinde kurulan iftar sofrasındaki tüm masaları tek tek gezen Başkan Mustafa Çelik, katılımcılarla selamlaştı.

20160614aw775912_07.jpg

İftar öncesi her masada vatandaşları dinleyen Başkan Çelik, talebi olan vatandaşların taleplerini de aldı. Başkan Mustafa Çelik, iftar sofrasındaki çocuklarla da yakından ilgilendi.


Huzurla yenen iftar yemeğinin ardından bir süre katılanlarla sohbet eden ve talepte bulunanlarla selfie çektiren Başkan Mustafa Çelik, daha sonra başka programlara katılmak üzere Hunat Katlı Otoparkı'ndan ayrıldı.


BAYAN ÇELİK GENÇ KIZLARLA BULUŞTU
Başkan Mustafa Çelik'in Erciyes Feneri iftarında olduğu anlarda eşi İkbal Çelik de bir başka iftarda, genç hafizeler ve Sevgi Evleri'nde kalan genç kızlarla bir araya geldi. Harikalar Sofrası'ndaki iftarda genç kızlarla orucunu açmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Çelik, geleceğin annelerinden kendilerini yetiştirmelerini istedi.


Genç kızlara, kendilerinin özel insanlar olduğunu unutmamaları gerektiğini belirten Başkan Çelik, "Sizler son derece özel insanlarsınız. Çünkü Rabbimizin ilk emri 'Oku' olmasına rağmen ne yazık ki okumayan bir toplumun, okuyan ve üstelik Allah'ın kelamını okuyan bireylerisiniz. Sizler özel insanlarsınız, Çünkü Peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa (SAV) 'Sizin en iyiniz Kuran'ı öğrenen ve öğreten kimsedir' şeklinde buyurarak özel insan olduğunuzu bizzat söylemiştir.

Siz Sevgi Evleri'ndeki genç kızlarımız sizler de özel insanlarsınız, çünkü devletimizin ve milletimizin evlatlarısınız. Özelsiniz, çünkü geçmişte yaşananlar her olursa olsun geleceği çok daha güzel hale getirmek için gayret gösteriyorsunuz. Sizlerden isteğimiz ve beklentimiz sözlerimin başında da ifade ettiğim gibi başarılı, vatanını ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı olmanızdır. Böyle olacaksınız ki, sizin evlatlarınızı da bu hasletlerle yetiştireceksiniz. Sizlerden ve geleceğin anne adayı olan tüm gençlerimizden beklentimiz mum olup önce kendi ailelerinizi, sonra da içinde yaşadığınız toplumu aydınlatmanızdır.

Hazreti Mevlana der ki; 'Mum olmak kolay değildir, Işık saçmak için önce yanmak gerekir.' Sizler ışık saçmak için yanıyorsunuz. Yanmaya da devam edeceksiniz. Pişeceksiniz, olgunlaşacaksınız ve ardından çevrenizi pırıl pırıl aydınlatacaksınız. Gayret sizden, Tevfik Allah'tan. Allah yolunuzu da bahtınızı da açık eylesin." diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in eşi İkbal Çelik, konuşmasının ardından tek tek tüm masaları gezerek genç kızlarla tanıştı ve onlarla sohbet etti. İkbal Çelik, genç kızlarımıza Kuran-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39