• BIST 8718.11
  • Altın 2240.86
  • Dolar 32.3271
  • Euro 35.1407
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Başkan Çelik ve eşi YADES hizmeti alan yaşlıları evlerinde ziyaret etti

Başkan Çelik ve eşi YADES hizmeti alan yaşlıları evlerinde ziyaret etti
Büyükşehir Belediyesi, yaşlıların daha rahat ve huzurlu bir hayat sürmeleri için.

Büyükşehir Belediyesi, yaşlıların daha rahat ve huzurlu bir hayat sürmeleri için uygulamaya koyduğu Yaşlı Destek Programı (YADES) projesini sürdürürken, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte proje kapsamında hizmet verilen bazı yaşlılarımızı evlerinde ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi’nin uygulamaya koyduğu yaşlılara evde bakım hizmeti takdir görmeye ve dua almaya devam ediyor. Zaman zaman YADES kapsamında hizmet verilen yaşlıları evlerinde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte bu ziyaretlerine devam etti. Başkan Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik ilk olarak Yavuzlar Mahallesi’nde oturan Safure Kara’nın misafiri oldu. Safure Kara’ya verilen hizmeti yerinde gören Başkan Çelik, bir süre sohbet etti ve Safure Teyze’nin hayatını ve isteklerini dinledi. Başkan Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte akşam yemeğini de Safure Kara’yla birlikte yedi. Yemek sonrası Safure Teyze dua ettirdi ve yapılan hizmetler nedeniyle teşekkür etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte daha sonra Hürriyet Mahallesi’nde oturan Fatma Duldar’ı evinde ziyaret etti. Başkan ve eşini gören Fatma Duldar duygusal anlar yaşadı ve ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Bir süre Fatma Teyze ile sohbet eden Başkan Çelik, verilen hizmetlerle ilgili görüşlerini aldı ve taleplerini sordu.
Başkan Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte Becen Mahallesi’nde yaşayan Müjgan Özbarutçu'yu da ziyaret etti. Özbarutçu'nun yatak örtüsü, nevresim gibi ev tekstili ürünlerini evinde diktiğini öğrenen Başkan Çelik, yakından ilgilendi ve dikilen eşyaları inceleyerek Müjgan Özbarutçu'yu halen çalışıp ürettiği için tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi’nin YADES projesi kapsamında vermiş olduğu hizmetlerden yaşlıların memnuniyetlerini alan Başkan Çelik, yaptıkları ziyaretlerle ne kadar doğru işler yaptıklarını görme fırsatı bulduğunu söyledi. Tek gayelerinin şehirde yaşayan vatandaşların duasını almak ve onları mutlu etmek olduğunu belirten Başkan Çelik, “YADES ile evlerine hizmet götürdüğümüz bütün büyüklerimiz bizler için hayır duaları ediyorlar. Allah dualarını bizlerden eksik etmesin. Bizim de tek gayemiz bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızın duasını almak ve onları rahat bir ortamda yaşatmak. Bunun için de gece gündüz demeden bütün çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39