• BIST 8718.11
  • Altın 2243.746
  • Dolar 32.3319
  • Euro 35.1426
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Başkan Çelik ve eşi,Regaib Gecesi’nde Huzurevi’ndeki yaşlılarla bir araya geldi

Başkan Çelik ve eşi,Regaib Gecesi’nde Huzurevi’ndeki yaşlılarla bir araya geldi
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte Regaib Gecesi’nde Huzurevi’ndeki yaşlılarımızı ziyaret etti.

Uzun süre kaldığı Huzurevi’nde tek tek tüm yaşlılarla ilgilenen Başkan Mustafa Çelik, yaşlılarımızın duasının en büyük güç kaynağı olduğunu belirtti ve bu dualarla huzurumuzun arttığını dile getirdi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte Yaşlılar Haftası ve Regaib Gecesi’nde anlamlı bir ziyarette bulundu. Huzurevi’ni ziyaret eden Başkan Çelik ve eşi İkbal Çelik, tüm yaşlılarla tek tek selamlaştı. 
Yaşlılarımızın Regaib Kandili’ni tebrik eden, el öpen, hatır soran Başkan Çelik ve eşi İkbal Çelik, yaşlılarımızla sohbet etti ve yakından ilgilendi. 
“DUALARINIZLA HUZURUMUZ ARTIYOR” 
Huzurevi’nde kalan yaşlılarımıza hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Regaib Kandili’ni ve Yaşlılar Haftası’nı tebrik etti. Yaşlılarımıza yapılan hizmetin önemini vurgulayan Başkan Çelik, “Ulaşım, temizlik, imar gibi birçok konuda hizmet veriyoruz; ancak bu hizmetlerden çok daha fazla yaşlılarımıza verdiğimiz hizmeti önemsiyoruz. Sizlerin hayır duasıyla belediyemizin bereketlendiğini düşünüyoruz. Daha dün yaptığımız hizmetleri gazeteci arkadaşlarla paylaşmak için bir dizi program yaptık. Kayseri’de 500 milyonluk liralık ulaşımla ilgili yatırım yapabiliyorsak, bunun bereketinin altında tabii ki sizlerin duaları var. Sizlerin dualarıyla bu şehir bereketleniyor. Sizlerin dualarıyla bu şehirde yaşayanların mutluluğu ve huzuru artıyor. Sizlerin öpülesi ellerinizden öpüyor ve sizlerle birlikte oluyoruz. Rabbim bizlere hayırlı hizmet verdiği müddetçe, Mustafa ve İkbal evladınız her zaman sizlerin yanınızda olacak. Sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, eşi İkbal Çelik ile birlikte Huzurevi’nde kalan tüm yaşlılara üzerinde her birisinin isminin yazdığı havlu hediye etti. Hediyenin üzerinde ise “Sevgiyle, saygıyla, hürmetle ellerinizden öpüyoruz. Evlatlarınız Mustafa ve İkbal Çelik” notu yer aldı. 
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra yaşlılarımızla birlikte dua etti ve ardından tek tek yaşlılarımızın kaldığı odaları da ziyaret etti. Odalarda kalan yaşlılarımızla sohbet eden ve hal hatır soran Başkan Çelik, her zaman yanlarında olacaklarını yineledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39