• BIST 9084.61
  • Altın 2325.575
  • Dolar 32.3788
  • Euro 35.0205
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

BAŞKAN ÇELİK YEMLİHA'DA: KADIN GELİŞİM MERKEZİNİ AÇTI

BAŞKAN ÇELİK YEMLİHA'DA: KADIN GELİŞİM MERKEZİNİ AÇTI
Kocasinan Belediyesi tarafından, Yemliha mahallesinde yapımı tamamlanan Kadın Gelişim Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

y2-031.jpgy1-005.jpg

Yemliha mahallesi Kadın Gelişim Merkezi önünde düzenlenen açılışa, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan, Yemliha mahalle muhtarı Mehmet Adanalı ve vatandaşlar katıldı. Açılış töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Türk Anneler Derneği Kayseri Şubesi öncülüğünde düzenlenen bu açılışın yapılmasından duyduğum memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Bu açıdan Türk Anneler Derneğine teşekkür ediyorum. Onlar olmasaydı böyle bir yer açılmazdı. Onlar bize bu konuyu aktardılar ve bu tesisi Yemliha’ya kazandırdık. Öncü olmak her zaman iyi bir şey. Göreve geldiğimizden beri yaptığımız her iş öncü oldu. Bu öncülüğümüz yaptığımız işlerde hep kendini belli etti. Bu yaptığımız işler diğer belediyeler tarafından takip edilmeye başlandı. Öncü olmanın yanısıra sürekliliği sağlamakta çok önemli. Bu yönde hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.
Çelik ayrıca, "Bu tesisimizde yapılan işlerimizden birisi. Asıl olan Kocasinan Belediyesi olarak tüm bölgeyi hizmet merkezi haline getirdik. Bu yaptığımız işlerden çok önemli geri dönüşler alıyoruz. Bu bir ekip çalışmanın sonunda ortaya çıkan işler. Ben bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz evlerin düzenini sağlayan kadınlardır. Kadınlar için 'ne yapsak az' dedik ve Kadın Gelişim Merkezi yaptık. Bu merkez herkse hayırlı uğurlu olsun diyorum. Burada birde müjde vermek istiyorum. Biliyorsunuz Ankara yolu üzerinde bu bölgeye özel patlıcan üretiliyor. Bu bölgede yol kenarında ahşap bir kent pazarı kuracağız. Sizde orada satış yaparak aile ekonomisine katkı sağlayacaksınız" şeklinde konuştu.
Türk Anneler Derneği Kayseri Şube Başkanı Fikriye Merdan ise, "Kadın Gelişim Merkezinin açılışının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradaki kadınlarımızın istedikleri talepler çok anlamlıydı. Yaptıklarını değerlendirmek istediklerini söylediler. Bu proje sadece Yemliha’nın değil yakın köylerinde kalan insanları da ilgilendiriyor. Bu açıdan açılışı yapılan merkezin faydalı olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.
Yemliha mahalle muhtarı Mehmet Adanalı da, "Belediye Başkanımıza vardığımızda bir istediysek iki verdi. Biz belediye başkanımızdan çok memnunuz. Teşekkür ederiz" dedi.
Yöresel ürün satışı yapan kadınlar ise, "Patlıcan, salça, çekirdek, ekmek gibi yöresel ürünler satışı yapıyoruz. Böyle bir uygulamadan çok memnun olduk. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39