• BIST 9079.97
  • Altın 2307.771
  • Dolar 32.3049
  • Euro 35.0354
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

BAŞKAN ÇELİKTEN, NURSAÇAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN ÇELİKTEN, NURSAÇAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
"BU ŞEHRİ BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Ağırlıklı olarak Kayseri ekonomisinin konuşulduğu ziyarette ayrıca fuarcılık ve tanıtım faaliyetleri üzerinde duruldu. 
OSB Başkanı Tahir Nursaçan'a görevinde başarılar dileyen Başkan Çelik, şehrin büyümesi için birlikte çalışacaklarını ifade ederek, "Hayırlı uğurlu olsun, Rabbim mahçup etmesin. Genç ve dinamik bir ekiple sanayicinin ihtiyaçlarını karşılayacak iyi bir yönetim sergileyeceğinizden eminim. Her zaman söylediğimiz gibi yönetim dinamiklerinin birbiriyle uyum içerisinde olması çok önemli. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da OSB ile uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Karşılıklı olarak ihtiyaçlarımızı belirleyip çözüm yollarını arayacağız. Bu şehri birlikte büyüteceğiz inşallah" dedi.
Konuşmasında istihdam konusuna da değinen Başkan Çelik, sanayicinin çalıştırdığı her kişinin devletin üzerinden alınmış bir yük olduğuna dikkat çekerek, "Bizim sizlerden en büyük beklentimiz istihdamın artırılması. Sizler de bunu sağlıyorsunuz. Çalıştırdığınız her kişi, devletin omuzundan alınmış bir yük gibi. Dolayısıyla bu yükün altına siz omuz veriyorsunuz. Biz de sizden gelecek her türlü talepte yanınızda olmaya gayret edeceğiz inşallah" dedi.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan da ticaret ve sanayinin içinden gelen bir Büyükşehir Belediye Başkanı olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Sanayiciyi ve sanayicinin sorunlarını bilen birisi olarak sizden desteklerinizi bekliyoruz. Bu konuda desteğinizden bir endişemiz yok. Türkiye'nin üretim üslerinden birisi olan Kayseri OSB'ye hep birlikte nasıl daha iyi bir dinamizm kazandırırız bunları planlıyoruz. Daha önce sizinle paylaştığımız ve desteğinizi aldığımız bir fuar merkezi için çalışmalarımızı hızlandırdık. Yılda en az 12 tane uluslararası fuar düzenleyerek hem sanayideki ivmesine hem de küçük ve orta ölçekli sanayinin büyümesine vesile olacak adımları atmak istiyoruz. Sizin de söylediğiniz gibi el ele, birlik beraberlik içerisinde Kayseri'yi hak ettiği yere taşımak için çalışacağız"
ÇELİK'TEN FUARCILIK İÇİN İLGİNÇ BENZETME
OSB Başkanı Nursaçan'ın fuarcılık konusundaki düşüncesine ilginç bir benzetme ile destek veren Başkan Çelik, "Fakülteden mezun olmadan önce çalıştığım ilk işyerinde 1986 yılında yaptığımız tam otomatik ambalaj makinasını, Almanya'da dünyanın en büyük ambalaj makinaları fuarında sergilemiştik. Bu fuarcılık, uzun vadeli bir iş. Kuyuya bir taş atıp kulağınızı veriyorsunuz, sesi sonradan geliyor ama kuvvetli geliyor. Bu nedenle fuarcılık işine, Kayseri'ye artı değer katacak önemli bir iş olarak bakıyoruz" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39