• BIST 8718.11
  • Altın 2240.877
  • Dolar 32.3243
  • Euro 35.1697
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Başkan Çolakbayrakdar Çölyaklılar ile bir araya geldi

Başkan Çolakbayrakdar Çölyaklılar ile bir araya geldi
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çölyak hastalığının sebep ve sonuçlarının araştırılması için kurulan TBMM Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu ve çölyaklı ailelerle bir araya geldi.

Başkan Çolakbayrakdar, çölyaklı ailelerin her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. 
Kocasinan Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa, TBMM Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Komisyon Katip Üyesi Bursa Milletvekili Bennur Karaburun, Komisyon Üyeleri Mersin Milletvekili Yılmaz Tezcan ile Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Vali Süleyman Kamçı, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve çölyak hastaları ile aileler katıldı.
Gluten içermeyen özel yemeklerin ikram edildiği programda konuşan Vali Süleyman Kamçı, toplumun dikkatini çölyak hastalığına çekmeye çalıştıklarını belirterek, “Çölyak hastalığı toplumumuzda fazla bilinir bir hastalık değil. Bu hastalık konusunda toplum bilincini artırmak için gayret gösteren herkese teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Gerek şahsım gerekse Valilik olarak üzerimize düşen neyse destek olacağız.” şeklinde konuştu.
TBMM Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ise Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın farkındalık oluşturmak adına önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, “Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar, aslında bir çölyak dostudur. Başkan Çolakbayrakdar’ın Kayseri’de çölyak hastalarıyla ilgili birçok projesi ve çalışması var. Bundan dolayı başkanımızı tebrik ediyorum. Sayın Valimiz Süleyman Kamçı’nın da bu konuyla ilgili hassasiyet gösterdiğinden dolayı teşekkürlerimi sunarım.” diye konuştu.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da TBMM Çölyak Hastalığı Araştırma Komisyonu’nu Kayseri’de ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Kocasinan Belediyesi olarak kadın-erkek, genç-yaşlı her kesimin hayatını kolaylaştırmak ve onların mutluluklarını artırmak için hizmetler üretiyoruz. Bu kapsamda belediye olarak elimizden geldiğince çölyaklı ailelere destek oluyoruz. Meclis toplantımızda aldığımız kararla glutensiz ürün paketi ile çölyaklı ailelere destek oluyoruz. Bunun yanı sıra farklı projeler üretmeye çalışıyoruz. Yapmış olduğumuz çalışmalar her geçen gün artarak devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39