• BIST 8718.11
  • Altın 2246.262
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.1881
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR EBİÇ KÖYÜNDE

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR EBİÇ KÖYÜNDE
KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI ÇOLAKBAYRAKDAR EBİÇ KÖYÜ SOKALARINI GEZDİ.

kayseri38-037.gif

İlçe sakinlerine daha iyi hizmet götürmeyi amaçlayan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ebiç, Dadağı ve Mahzemin Mahallerinde başlatılan ve devam eden yol yapımı, çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. 
İnceleme sırasında Başkan Çolakbayrakdar’a, Başkan Yardımcısı Ali Bulu’nun yanı sıra Ebiç Mevlana Muhtarı Mehmet Yaşman mahalle sakinleri ve birim müdürleri eşlik etti.


İlk olarak Ebiç Mahallesi’ne giden Başkan Çolakbayrakdar, cadde cadde sokak sokak gezerek, mahalle mezarlığı, cami ile Kur’an Kursu’na yapılacak olan çevre düzenlemesi ve asfalt çalışmaları hakkında birim müdürlerine talimatlar verdi.

Ardından Dadağı Mahallesi’ne giderek, burada yapımı devam eden selektör makinası alanı, kaldırım ve yol gibi çalışmaları yerinde gören Başkan Çolakbayrakdar, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların duasını aldı. Mahzemin Mahallesi sakinleriyle de bir araya gelen Başkan Çolakbayrakdar, burada da vatandaşlar tarafından sevgiyle karşılandı.


İncelemeler sonrası konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, hükümetin politikaları ve Kocasinan Belediyesinin hizmetleriyle kırsal mahallelerin cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayarak kırsal mahallelere değer katmaya devam edeceklerini söyledi.


Sosyal belediyeciliği ön plana çıkartacak önemli projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Çolakbayrakdar, her fırsatta muhtarlarla ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek mahallelerin sıkıntılarını çözmeye gayret ettiklerini vurguladı.


Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Mahalleleri incelerken vatandaşlarımız isteklerini ve taleplerini bize aktarıyorlar. Bizde hızlı bir şekilde bölgenin ihtiyaçlarını yerine getirmeye çalışıyoruz. Hangi mahallemizde ne sorun varsa orada yapılması gereken konularda çözümler üretiyoruz.

Yaptığımız ve devam eden çalışmaları yerinde inceledik. Ebiç, Dadağı ve Mahzemin Mahallerinin son derece verimli toprakları var. Bölge sakinlerimizin 2017 yılında yapılmasını istedikleri neler var ise onları bire bir dinledik.

Vatandaşlarımızın beklenti ve dileklerini aldık. Kocasinan Belediyesi olarak yüz ölçümü en büyük alana sahip olmamıza rağmen mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini kazanmışız. Hemşerilerimizin isteklerine cevap vermişiz. Yapmış olduğumuz hizmetleri artırarak daha fazlasını yapacağız.

Birde kapalı devre sulama sistemi ile birlikte mahallelerimizdeki verimli toprakların verimi daha da artmış ve daha da güzellikler elde edilmiş. Hükümetimizin ortaya koymuş olduğu politikalarla ve yerelde bizim yaptığımız çalışmalar ile mahallelerimiz daha da değerlenecek ve daha da kıymetli hale gelecek. İnşallah kırsal mahallelerimizin güzellikleri daha da artacak.

Şehir merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın cazibe haline gelen bu bölgelerimizde yaşayarak üretim yapmaları ve tarıma, ekonomiye katkı sunmaları bizleri memnun etti. Üreticilerimize ve çiftçimize desteğimizi artırarak, devam edeceğiz. Hem şehrimize hem de Ülke ekonomisine katkı sunacağız.”


 

EBİÇ MEVLANA MUHTARI MEHMET YAŞMAN VE DERNEK BAŞKANI VELİ YİĞİT,AHMET URUÇ BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR'A HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ.
20161020aw878309_05.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39