• BIST 8986.97
  • Altın 2297.275
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0665
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ATÖLYELERE TEFTİŞ

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR’DAN ATÖLYELERE TEFTİŞ
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar.

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye bünyesindeki atölyelere sürpriz bir ziyaret yaparak çalışmaları yerinde teftiş etti. Birim Müdürlerinden brifing alan Başkan Çolakbayrakdar, “Daha kaliteli hizmet için çalışmalarımız hassasiyetle devam ediyor” dedi. 
Önce Makine İkmal Müdürlüğü daha sonrada Park ve Bahçeler Müdürlüğünü teftiş eden Başkan Çolakbayrakdar’a Başkan Yardımcıları Gökhan Doruk, Ali Bulu ve birim müdürleri eşlik etti.
Başkan Çolakbayrakdar, öncelikle Oymaağaç mevkiinde bulunan yaklaşık 20.000 m2 kapalı alana sahip olan elektrik, boya, marangoz, kaynak, yıkama, yağlama ve motor atölyeleri ve benzin istasyonunun bulunduğu alanda atölyelerde çeşitli incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde inceledi. Ardından Park ve Bahçeler Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Çolakbayrakdar, bahar mevsiminin gelmesiyle beraber park ve bahçelerde kullanılacak fidanları ve çiçekleri inceledi. “Bu bahar ve yaz döneminde daha yeşil, daha renkli bir Kocasinan göreceksiniz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan bölgesinde yaşayan halkımıza en iyi hizmeti vermek için yoğun çaba sarfediyoruz. Birimlerimizi daha da geliştirip Kocasinan Belediyesi'ni daha modern ve gelişmiş bir belediye haline getireceğiz. Şehir içerisindeki yeşil alanların çoğaltılması ve korunması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyorlar.” ifadelerini kullandı.
Park ve Bahçeler Müdürü İrem Yıldırım’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Çolakbayrakdar, ‘Bahar, yaz ve güz mevsimlerinde mevsim şartlarına uygun çiçeklendirme çalışmalarını yürüteceğiz. Kış mevsiminin sonuna geldik ve bahar mevsimine yönelik hazırlıklarımız sürüyor.Hedefimiz büyük bir hızla devam eden betonlaşmaya inat yeşil alanların çoğaldığı ve kentin akciğerleri dediğimiz yeşil alanların yapımlarına ve idamelerine Kocasinan Belediyesi olarak devam etmektir” şeklinde sözlerini tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39