• BIST 9132.45
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Başkan Dengiz: 6 ay boyunca seçime odaklanmamalıyız

Başkan Dengiz: 6 ay boyunca seçime odaklanmamalıyız
AK Parti Eylül ayı İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı. AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, seçim sürecinin 1 Ekim tarihinde başlayacağını açıkladı.

AK Parti Eylül ayı İl Danışma Meclis Toplantısı'na TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Belediye Başkanı Recep Özkan ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, toplantıda yaptığı konuşmasında, "Suriye ve Mısır'da maalesef tüm dünyanın gözleri önünde içimiz kan ağlayarak, yaşayarak hissettiğimiz insanlık dramı yaşanıyor. Çocuklar, kadınlar yerlerinden yurtlarından ediliyor. Tüm dünya bu vahşeti izliyor" dedi. Dengiz, "Mayıs ayı başında aynı senaryolar Türkiye üzerinde oynandı. Türkiye'yi bölmek, gruplaştırmak isteyen bu güçler, bizim ülkemizde de aynı oyunları oynamaya kalkıştılar. Suriye ve Mısır'daki olayları da gözlemleyerek bunları unutturmamamız gerekiyor. Bizim tek farkımız, çok güçlü, gücünü halktan alan bir Başbakan'ın olmasıdır. Türkiye'nin önünde çok önemli bir seçim var. Bu süreç içinde bizim yapacağımız çalışmalar, bizi kutuplaştırmak isteyen, bölmek isteyen AK Parti'yi ve Türkiye'yi engellemek isteyen insanlara karşı dimdik durmamız gerekiyor. Biz 6 ay boyunca bu seçime odaklanmalıyız ve hayatımızı buna göre şekillendirmeliyiz" diye konuştu.

"Yine aynı senaryoların gelecekte de oynanmaması için çalışmamız gerektiğini biliyoruz" diyen Dengiz, "Bizler uyumaya başlarsak aynı senaryolar Türkiye'de de sahneye konulabilir. Bu gerçekleri düşünerek hareket ederek ülkemize sahip çıkmamız gerekiyor. 1 Ekim Salı günü seçim sürecimiz başlıyor. Adaylık süreci ile başlayacağız. Adaylık süreci bu işin küçük bir kısmı. Bizim asıl vazifemiz Türkiye'nin nasıl şekilleneceğidir. Ben demeden biz anlayışı ile hareket ederek tüm dünyaya Türkiye'nin eski günlerine döndüğünü göstermeliyiz.

Seçimlere giden engebeli yolda gerektiği gibi çalışmamız lazım. Sandık esaslı çalışmalar yapmamız lazım. Gerekse ev ev dolaşacağız ve gerçekleri anlatarak ikna edeceğiz. Oylarımızı da rekor seviyelere çıkarmamız lazım. Öncelikle buna bizim inanmamız lazım.

Ortaya koyduğumuz adaylarımızı, hepimizin tek aday olarak kabul ederek, onun etrafında birleşerek, onu bütün gücümüzle destekleyerek hep beraber rekor seviyede oy çıkarmamız lazım.

İlçelerimizin teşkilatlarını atlayarak gelen adayları biz kabul etmeyeceğiz. Bu bizim teşkilatlarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Bu bizim başarımızın sırrıdır. Aile içinde dargınlıklar kırgınlıklar olacaktır. Ama topluma hizmet etmek için hareket etmemiz gerektiğini bilmeliyiz" diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39