• BIST 9107.38
  • Altın 2324.452
  • Dolar 32.3734
  • Euro 34.9681
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

BAŞKAN EKİCİ: DURMADAN ÇALIŞIYORUZ

BAŞKAN EKİCİ: DURMADAN ÇALIŞIYORUZ
Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, belediye başkanlığı görevine gelişinin birinci yıldönümü nedeniyle basın toplantısı düzenledi.

Ekici basın toplantısında, "Bizler sağlıklı, huzurlu ve kaliteli bir yaşam için her zaman çalışacağız" dedi. 
Hacılar Kültür Merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, "Hacılar’a hizmet etmek için çıktığımız yolda halkımızın teveccühü ile belediye başkanı seçildik. Parti rozetimizi çıkartıp görevimize başladık. Göreve başlayalı 1 yıl oldu. Bu zaman zarfı içinde sizlere vermiş olduğumuz kitapçıkta ilçemizde yapmış olduğumuz çalışmalar, yatırımlar ve planlamaları göreceksiniz. Yapacak çok işimiz var. Hacılarımız için genç, dinamik ekibimizle çalışmalarımıza yorulmadan devam ediyoruz. Sadece bize oy veren değil, tüm halkımıza aynı hizmeti vermeye çalışıyoruz. Hepinizin bildiği gibi belediyemiz bir yandan kentin alt yapısının gelişmesi ve eksiklerin giderilmesi ile ilgili çalışmaları sürdürürken, bir yandan da üst yapı ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" diye konuştu.

hjhj.png

 

Yaptıkları çalışmalara değinen Ekici, "Çağdaş belediyecilik anlayışının gereği olarak pek çok sosyal ve kültürel çalışmayı sürdürüyoruz. İlçemizin sosyal ve kültürel açıdan eksikliğini içerisinde bulunduğumuz kültür merkezi ile açıyoruz. Bilmelisiniz ki hayata geçireceğimiz projeler sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması daha de önemlisi güzel ilçemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır. Sorunları çözen bir anlayışla sürdürdüğümüz hizmet standardımızı vatandaşlarımızın desteği ile hergün daha da düzeltiyoruz. Daha modern Hacılar için hep birlikte el ele vererek nitelikli güzel projelere imza atacağız. Geleceğe yönelik yaptığımız bu yatırımların giderek artması için siz değerli halkımızın dua ve desteğine her zaman ihtiyacımız var. Sağlıklı, huzurlu ve kaliteli bir yaşam için bizler her zaman çalışacağız. Bu hizmet yolunda belediyemize ve meclis üyesi arkadaşlarıma göstermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Birlikte yönetim anlayışı ile mutlu birey, mutlu Hacılar’ı oluşturacağız" şeklinde konuştu.
Ekici, yaptığı konuşmada ayrıca slayt gösterisi ile yaptıkları çalışmalar ile yapmayı planladıkları projeleri anlattı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39