• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Başkan Hiçyılmaz’dan Nevruz Bayramı Mesajı

Başkan Hiçyılmaz’dan Nevruz Bayramı Mesajı
Hiçyılmaz: Tabiatın Uyanışını Gönüllerin ve Zihinlerin Uyanışına Vesile Olarak Görmeliyiz

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

 

Kayserinews.com

 

@Kayserinewscom twitter sayfamız takip edebilirsiniz

TIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Nevruz Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Bu topraklarda dil, din ve ırk ayrımı gözetmeksizin yaşayan kadim bir milletin evlatları olan bizler, tabiatın uyanışını gönüllerin ve zihinlerin de uyanışına vesile olarak görmeliyiz” dedi.

Hiçyılmaz, “Balkanlardan Orta Asya’ya kadar çok büyük bir coğrafyada baharın müjdecisi olarak kutlanan Nevruz Bayramı, bolluk ve bereketin yanı sıra, binlerce yıldır bir arada yaşayan farklı kültürler arasındaki sevginin ve dostluğun da sembolüdür” diye konuştu.

Başkan Hiçyılmaz, “Bu topraklar üzerinde derin köklere sahip medeniyetimizin farklı renk ve dokularını sevgi ve hoşgörü ortamında yakınlaştırarak birliğimizi güçlendiren Nevruz geleneğini gelecek kuşaklara aktarmalıyız.

Geçmişi birlikte oluşturduğumuz gibi, geleceğimizin de birlikte inşa edilmesini sağlamalıyız” ifadelerini kullandı.Hiçyılmaz, mesajını şöyle sürdürdü:“Unutulmamalıdır ki; bir kültür mozaiği olan coğrafyamızdaki farklılıklarımız ve kültürel çeşitliliğimiz, aramızdaki sarsılmaz kardeşlik ve dayanışmayı kuvvetlendiren zenginliklerimizdir.

Bu topraklar üzerinde yaşayan herkesin bu bilinçle üzerine düşeni yapması, şer odaklarına alet olmaması gereklidir. Bu topraklar üzerindeki kardeşliğin ve birliğin binlerce yıl sürmesi en büyük temennimizdir. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte, barış ve kardeşlik adına güzel bir başlangıca vesile olması temennisiyle, bütün vatandaşlarımızın Nevruz Bayramı’nı kutluyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39