• BIST 9067.58
  • Altın 2324.725
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9574
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK AKKIŞLA FESTİVALİ'NE KATILDI

BAŞKAN MUSTAFA ÇELİK AKKIŞLA FESTİVALİ'NE KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla'da düzenlenen Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali'ne katıldı.

 Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Akkışla'da düzenlenen Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali'ne katıldı. Festivalde Akkışla'ya yapılan yatırımları anlatan Başkan Çelik, yeni yatırımlar hakkında da bilgi verdi. 


Akkışla Yeni Yoğurt Bayramı ve Kilim Festivali'ne Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Ekonomi Eski Bakanı ve AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve ilçe halkı katıldı.

20160606aw768958_06.jpg
Dualarla başlayan festivalde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerde yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. Yeni yatırımlar yapmaya devam edeceklerini de ifade eden Başkan Çelik, "Göreve geldiğimizde şehir merkezinde ne varsa ilçelerimizde de aynısını yapmaya gayret edeceğiz dedik.

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

Şükürler olsun ki, özellikle son 20 yıldır yapılan çalışmalarla Avrupa'da ne varsa Kayseri'de çok daha iyisiyle var. Ne var ki ilçelerimizde durum aynı değil. İlçelerimizdeki gelişmişlik seviyesi ile şehir merkezinin gelişmişlik seviyesi arasındaki farkı hepimizi görüyorduk ve biliyorduk; ama bir şey yapamıyorduk.

Çünkü yasalar müsade etmiyordu. 2014 yılı başında Bütünşehir Yasası çıkıp Kayseri'nin tamamı Büyükşehir hizmet sınırı içine girince yatırımlar yapmaya başladık. Alt ve üst yapıda ciddi çalışmalar yaptık. Geçen sene yapılan kilit parke miktarı 25 bin metrekareyi buldu. Akkışla'da yaptığımız yol 70 kilometreyi geçti.

Sadece alt ve üst yapı yatırımı elbette yetmiyor. Sosyal ve kültürel yönden de yapılar yapmak gerekiyor. Bu anlayışla Kadın ve Gençlik Merkezi yaptık ve yakında gelip açacağız. Burada KAYMEK kursları verilecek, spor yapılabilecek ve farklı etkinlikler gerçekleştirilebilecek" dedi.


Büyükşehir Belediyesi olarak yatırım yapmaya devam ettiklerini de ifade eden Başkan Çelik, Akkışla Pazaryeri ihalesinin yapıldığını ve bu yıl yapımına başlanacağını, spor alanları yapılacağını ve Kesdoğan Mesire Alanının yapımına da başlayacaklarını kaydetti.
Festivalde daha sonra bu yılın Festival Türkmen Ağası seçildi. Türkmen Ağası seçilen AK Parti Grup Başkan Vekili Mustafa Elitaş'a özel kıyafeti giydirildi.


Festivalde konuşmaların ardından folklor gösterileri sunuldu. Yüzlerce çadırın kurulduğu yaylada gerçekleştirilen festivalin sonunda Ünlü Sanatçı Oğuz Yılmaz bir konser verdi. Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül de, katılımcıları Türkmen Çadırı'na davet ederek Türkmen kültürüne ilişkin bilgiler verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39