• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

BAŞKAN ÖZHASEKİ DADALOĞLU ŞENLİKLERİNDE

BAŞKAN ÖZHASEKİ DADALOĞLU ŞENLİKLERİNDE
“DADALOĞLU ŞENLİKLERİNİ GELİŞTİREREK, BÜYÜTEREK DEVAM ETTİRECEĞİZ”

a3-019.jpg

Tomarza’nın Dadaloğlu Mahallesi’nde düzenlenen 25. Ulusal, 15. Uluslar Arası Dadaloğlu Şenliklerinde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Dadaloğlu şenliklerini geliştirerek, büyüterek devam ettireceğiz” dedi. 
Dadaloğlu Mahallesi’nde düzenlenen şenliklere Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Halaçoğlu, Vali Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, “Bu etkinlikler, sesimize ses, gücümüze güç katar. Bizler acımızı, sevincimizi öfkelerimizi yaşar, geleneklerimizle coşar, ananelerimizle şekilleniriz. Birbirimize olan güven, bağlılık ve dayanışmamızın güçlendirilmesinde şenlikler çok önemlidir” ifadesinde bulundu. Yakut, “
Vali Orhan Düzgün, “Bir milletin güçlü bir halde hayatını devam ettirebilmesi için geçmişi ile bağı kuvvetli tutması önemlidir. Sıkıntılı ülkelere baktığımızda, öncelikle bu ülkelerin geçmiş ile olan bağlarının koparılmaya, camilerinden tutun bir çok eserleri yıkılarak kültürü yozlaştırılmaya çalışılıyor” dedi.
Şenliklerde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, “Anadolu insanının derdini, sıkıntısını anlatan yüreğinden gelen bir çığlıktır. Ozanımız hepimizin derdine derman olmuştur.
Yeni saya çıktığında tüm ilçeler belediyelere bağlandığında, belde ve ilçeleri dolaştım. İnşallah bundan sonra Büyükşehir belediyesi olarak insanlarımızın beklentisi neyse onu yapacağız. Projeler ortaya koyuyoruz. Önümüzdeki senelerden itibaren sizlerin beklentisi olan ne projeler varsa ortaya çıkaracağız.
Özellikle Dadaloğlu şenliklerini geliştirerek, büyüterek devam ettireceğiz. Biz aslımıza sahip çıkıyoruz, neslimize sahip çıkıyoruz. Bizim geçmişimizde ve tarihimizde insanları diri diri yakanlar yok. İnsanlık, muhabbet ve kardeşçe yaşamak var. Gelecek sene bu şenlik alanının etrafı daha güzel olacak. Bunu hepimiz göreceğiz inşallah.
MHP Grup Başkan Vekili Yusuf Halaçoğlu, “Dadaloğlu, ‘Biz özgür irademize sahibiz’ diyordu. Avşar vatanına sahiptir. Vatanına ihanet edenin gözünün yaşına bakmaz. Birlik ve beraberliği asla bozmayalım” dedi.
Konuşmaların ardından, şenliklere katkıda bulunanlara plaket verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39