• BIST 9057.99
  • Altın 2291.7
  • Dolar 32.3134
  • Euro 35.1036
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

BAŞKAN ÖZHASEKİ HÜSEYİN'İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ÖZHASEKİ HÜSEYİN'İ ZİYARET ETTİ
Geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Kayserispor taraftarı HüseyiN

Geçirdiği trafik kazası sonrası tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Kayserispor taraftarı Hüseyin Deniz'in tedavisini Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin üstlenmesiyle Hüseyin ve ailesi için umutlu günler başladı. Başkan Özhaseki'nin desteğiyle tedavi süreci başlayan Hüzeyin başarılı bir ameliyat geçirdi. Başkan Özhaseki, Hüseyin Deniz'i ameliyat olduğu Özel Dünyam Hastanesi'nde ziyaret etti.

a2-059.jpg
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, bir grup Kayserispor taraftarıyla birlikte önceki hafta kendisini ziyaret eden Hüseyin Deniz ile bir süre sohbet etmiş ve Hüseyin'in tekerlekli sandalyeden kurtularak yeniden ayağa kalkması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtmişti. Henüz 3,5 yaşında iken bir trafik kazası geçiren ve o günden bu yana tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kayserispor tribünlerinin tanınmış ismi Hüseyin Deniz için bu ziyaretin hemen ardından umutlu günler başladı. Başkan Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla Özel Dünyam Hastanesi'ne götürülen Hüseyin'e doktorlar tarafından konsültasyon yapıldı ve bulgular değerlendirilerek genç taraftar ameliyata alındı. Başarılı bir ameliyat geçiren Hüseyin'i Özel Dünyam Hastanesi'nda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret etti. Başkan Özhaseki'ye Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik de eşlik etti. Hüseyin Deniz Başkan Özhaseki'yi ailesiyle birlikte ve çok sevdiği Kayserispor'un formasıyla karşıladı.
Başkan Özhaseki'ye Hüseyin'in durumu hakkında bilgi veren Özel Dünyam Hastanesi Başhekimi Dr. Erol Bedir, başarılı bir operasyon yapıldığını ve şimdi fizik tedavi sürecinin başlayacağını söyledi. Hüseyin'in fizik tedaviyle adalelerini güçlendireceklerini ifade eden Bedir, ikinci operasyonun daha sonra kararlaştırılacağını kaydetti. Başkan Mehmet Özhaseki de Hüseyin'den gayret göstermesini isteyerek, "Doktorlar üzerine düşeni yapmış. Sen de gayret edeceksin ve inşallah iyi olacaksın. Allah şifalar versin" dedi.
Hüseyin Deniz hafta sonu doktorlar izin verirse Kayserispor'un maçına gitmek istediğini de söyledi. Ameliyat olmasını sağlayan Başkan Özhaseki'ye çok teşekkür eden Hüseyin, Başkan Özhaseki'nin her zaman maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirtti.
Hüseyin Deniz'in annesi Gülhan Deniz ise Başkan Özhaseki'ye teşekkür ederek, "İnşallah başkanımız sayesinde Hüseyin ayağa kalkacak" diye konuştu.
Başkan Özhaseki, Hüseyin'i ziyaret ettikten sonra ameliyata girmekte olan bir başka hastayla karşılaştı ve bir süre sohbet ederek şifa dileğinde bulundu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39