• BIST 9142.4
  • Altın 2325.529
  • Dolar 32.3782
  • Euro 35.0031
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

BAŞKAN ÖZHASEKİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI

BAŞKAN ÖZHASEKİ ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, çeşitli sivil toplum örgütü ve öğrenci temsilcilerini makamında kabul ederek ayrı ayrı görüştü.
Başkan Özhaseki'nin ilk ziyaretçileri Oto Galericiler Sitesi'nde yapılan seçimle başkanlığa getirilen Ekrem Şimşek ve yeni yönetimi oldu. Ziyarette Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek'ten site hakkında bilgiler alan Başkan Özhaseki, yeni yönetime başarılar diledi.

Oto Galericiler Sitesi Başkanı Ekrem Şimşek ise aynı zamanda Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı olduğunu da hatırlatarak Başkan Özhaseki'nin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini ifade etti ve Başkan Özhaseki'ye teşekkür etti.

Başkan Özhaseki'nin diğer ziyaretçileri Melikşah Üniversitesi Genç Girişimciler Kulübü Başkanı Büşra Taşçı ve beraberindeki öğrenciler oldu.

Ziyarette üniversitelerini Türkiye'ye en iyi şekilde tanıtma amacında olduklarını ifade eden Genç Girişimciler Kulübü Başkanı Büşra Taşçı, "Türkiye'de bir ilke imza atıp rektörümüz ve dekanımızın da desteği ile 1. Ulusal İşletmecilik Öğrenci Kongresi düzenleyeceğiz" dedi.

Türkiye'nin her yerinden üniversite öğrencilerini Kayseri'de ağırlayacaklarını kaydeden Taşçı, 2 gün sürecek kongreleri hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgiler verdi.

8-9 Mart tarihlerinde gerçekleşecek kongrede Erciyes Kış Sporları ve Turizm Merkezi Projesi'ni de tanıtmak istediklerini ifade eden Taşçı, bu konuda Başkan Özhaseki'den destek istedi.

Başkan Özhaseki de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek kongre için gereken desteği vereceklerini kaydetti.

Başkan Özhaseki bu tür etkinliklerin öğrencilerin sosyalleşmesi ve kendilerine olan güveni arttırması bakımından önemli olduğunu belirterek "Sadece okulda ders çalışıp okulu bitirmek hayata atılmak için yeterli olmuyor. Bu tür sosyal faaliyetlerle hayata atılmış olursunuz. Bu faaliyetlerin ucunu bırakmayın. Sosyal olun, çevrenizle etkili olun, kitap okuyun, arkadaş çevrenizi geniş tutun. Organizasyon faaliyeti başlı başına bir iştir" dedi.

Daha sonra KTO başkan adayı Mahmut Hiçyılmaz Başkan Özhaseki'ye bir ziyarette bulundu. Mahmut Hiçyılmaz, 17 Şubat'ta yapılacak KTO seçimi hakkında Başkan Özhaseki'ye bilgiler verdi.

KTO'nun meclis yapısının çok iyi olması halinde yapılacak icraatların da iyi olacağını belirten Hiçyılmaz, bu konuda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

Başkan Özhaseki de seçimlerin Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulunarak sivil toplum örgütlerinin önemine dikkat çekti.

Seçimlerin olgunluk içerisinde geçmesini dileyen Başkan Özhaseki, Hiçyılmaz'a seçim sürecinde başarılar diledi.

Günün son ziyaretçileri ise E Haber TV Genel Yayın Yönetmeni Hamdi Altuntaş ile kanalın yeni sahipleri Hüseyin Eryılmaz ve İskender Belük oldu.

Hayırlı olsun dileklerini ifade eden Başkan Özhaseki, konuklarıyla güncel konulara dair görüş alışverişinde bulundu.




  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39