• BIST 9142.4
  • Altın 2325.313
  • Dolar 32.3796
  • Euro 35.0028
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 20 °C

Başkan Özhaseki'ye Melikgazi ve Kocasinan Başkan adayları kim sorusu?

Başkan Özhaseki'ye Melikgazi ve Kocasinan Başkan adayları kim sorusu?
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 30 Mart'ta 2014'te yapılacak yerel seçimlerde aday olup olmayacağıyla ilgili yine sır vermedi.
Özhaseki, ''Büyükşehir olarak şimdilik bekleyişteyiz. Bakalım zaman ne gösterecek? Kadere iman etmek, kedere düşmemek demektir'' dedi.
Özhaseki gazetecilerin, yerel seçimlerde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı şeklindeki sorularını cevapladı. Özhaseki, AK Parti Genel Merkezi'nin temayül yoklaması yaparak tabanın görüşünü aldığını, bununla birlikte anketler düzenleyerek vatandaşların da mevcut başkanlarla ilgili görüşlerine başvurduğunu belirterek, ''Bütün bunlar, Genel Merkez'de değerlendirilecek ve birk sonuç ortaya çıkacak. Bunu en iyi yapan parti de bana göre AK Parti. Ben şimdiye kadar hiçbir seçimde, hiçbir partiye dilekçe vermedim ve adayım diye ortada dolaşmadım. Bizden daha iyi bu görevi yapacak arkadaşlar varsa, buyursunlar yapsınlar diye bir tavrımız oldu. Ben aday olmadım ama sayın Başbakanımız bize bu görevi verdi. Biz de elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştık'' diye konuştu.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yeniden aday olduğunu açıklaması buna karşılık, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın henüz adaylık başvurusu yapmaması ve gençlerin önünü açmak için işi tadında bırakmak gibi bir söylemde bulunması hatırlatılan Özhaseki, ''Ben Memduh başkanla ve Bekir ağabeyimle uzun yıllar beraber çalıştım. Hiçbir zaman birbirimize kırıcı olmadık. Kardeşler arasındaki tartışmalar, kırgınlıklar bile bizim aramızda yaşanmadı. Elbette bu siyasette birileri yoluna devam edecektir, birileri de ayrılacaktır. Bakalım zaman ne gösterecek. Şimdilik Büyükşehir konusunda bekleyişteyiz. Biz görevimizi en iyi şekilde yapmak için çalıştık. Görevden ayrılırken de Kayserili hemşehrilerime, haklarını helal ettirerek ayrılmak, en büyük arzumuzdur'' ifadelerini kullandı.
Önemli olanın kırmadan, dökmeden, başkalarına çamur atmadan bu işleri götürmek olduğunu belirten Özhaseki, ''İşte adamlık budur. Başkalarına çamur atmadan, kırmadan, dökmeden siyaset yapmak gerekir'' dedi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39