• BIST 8736.27
  • Altın 2236.233
  • Dolar 32.3361
  • Euro 35.1035
  • Kayseri 6 °C
  • Ankara 5 °C
  • İstanbul 10 °C

Başkan Palancıoğlu kırsal mahalleleri ziyaret etti

Başkan Palancıoğlu kırsal mahalleleri ziyaret etti
Kuruköprü Mahallesi’nden başlayarak Çatakdere, Kamber, Koçcağız, Kepez ve Yazyurdu mahallelerine teknik gezi düzenledi.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ekibiyle birlikte Kuruköprü Mahallesi’nden başlayarak Çatakdere, Kamber, Koçcağız, Kepez ve Yazyurdu mahallelerine teknik gezi düzenledi.

Gün boyu mahalleri gezerek vatandaşın eksiklerini belirleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Talas’ın kırsal mahallelerinde iki hafta önce diğer mahalleleri ziyaret etmiştik. Bu seferde kalan diğer mahallelerimizi ziyaret ettik. Bugün Kuruköprü Mahallemizden başladık. Daha sonrasında Çatakdere, Kamber, Koçcağız, Kepez ve Yazyurdu’nu ziyaret ederek yerinde inceleme yaptık. Gün boyu bütün mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ettik. Yapılacak işlerin talimatını verdik. İnşallah bahsettiğimiz işlerin birçoğu bir ay içerisinde tamamlanmış olacak” dedi.

Vatandaşlarla sohbet edip onların istek, öneri ve sorunlarını dinleyen Başkan Mustafa Palancıoğlu, “Kırsal mahalleler bir beklenti içindeler. Özellikle 2014 seçimlerinde Bütünşehir Yasası ile birlikte Talas Belediyemize bağlanan mahallelerin, hem Büyükşehir Belediyesi’nden hem de Belediyemizden istekleri var. Biz de bunları yerine getirmeye çalışıyoruz. Tabi her mahallenin de kendine göre farklı talepleri var. Bizde elimizden geldiğince temel ihtiyaçlar başta olmak üzere diğer kırsal mahallelerimizin de ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalar yapıyoruz. Tabi buralar bizim için önemli özellikle Türkiye’nin geleceği açısından önemli çünkü buradaki insanlar sorun sıkıntı çekiyorlar. Merkez’de olduğu gibi biraz daha lüks imkânlar yok. Biz elimizden geldiğince kırsal mahallelerimize, Talas Belediyesi olarak destek veriyoruz. İnşallah bundan sonrada mahallelerimizde daha güzel şartlar göreceğiz diye düşünüyorum. Tüm muhtarlarımıza ve bizleri karşılayan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah Talas Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin yerine ulaşacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

Başkan Palancıoğlu mahalleleri gezerken sık sık vatandaşlarla sohbet ederek çocuklarla zaman geçirdi. Kepez’de ayçekirdeği hasadı yapan çiftçilerin de yanına giderek çekirdek kurutan Başkan Palancıoğlu mahalle sakinlerinin ikramlarını da geri çevirmedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39