• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

BBP, Şehit Aileleriyle Meydanlara İndi. Teröre Karşı Birlik Mitingi

BBP, Şehit Aileleriyle Meydanlara İndi. Teröre Karşı Birlik Mitingi
Büyük Birlik Partisi'nin düzenlediği Teröre karşı birlik mitinginte BBP Genel Başkanı Mustafa Destici halka seslendi.'Hepimiz Kardeşiz Bizi Kimse Bölemez' sloganı ile gerçekleştirilen mitinge halkın ilgisi büyüktü.
Ankara Tandoğan meydanında gerçekleşen mitingte , Mustafa Destici Terörle mücadelede kesin kararlı olduklarını belirtti. Destici, iktidara geldikleri taktirde terörü bitireceklerini, Eğitim ve Adalet sistemini düzenleyeceklerini, Yeni bir Anayasa yapacaklarını söyledi.

Mustafa Destici’nin miting Konuşmasından satır başları

Terörü bitireceğiz

-Öncelikle Sınır güvenliği garanti altına alınmalı,Kendi uydu sistemimizi geliştireceğiz,sınır karakollarını denetleyip yeni karakollar inşa edeceğiz. İstihbarat birimi kuracağız.Özel harekat polisini Aktif hale getireceğiz.Koruculuk sistemini yenileyeceğiz.Terör örgütünün finansmanını sağlayan birimlerle mücadele edeceğiz. Yurt dışında yaşayan vatandaşları bilgilendireceğiz.
Teröre destek veren medyayı da denetleyeceğiz. Güvenlik güçlerinin gücünü artıracak hukuki düzenlemeleri yapacağız. Dokunulmazlıkları kaldıracağım. Teröristleri affetme yetkisini kaldıracağım.Şehit gazi yakınlarının onurlu güzel hayat yaşamasını sağlayacağız.




Kürtler Bizim kardeşimiz
PKK'lılara, teröre destek verenlere merhamet, şehitlerimize ihanettir.PKK’lılarla Kürt kardeşlerimizi bir tutmuyoruz. Kürtler benim kardeşim, bizim kardeşimiz. Hiç kimse bizi bölemez.

İktidar Anayasa Yapamaz

-Sivil, demokratik bir anayasa yapacağız. İktidar anayasa yapamaz çünkü konumlarını bu anayasaya borçlular. Ama ben söz veriyorum. Yeni, demokratik sivil bir Anayasa yapacağız. Düşünce özgürlüğü getireceğiz.
Teröre bulaşmadığı, vatana zarar vermediği sürece herkes düşüncesini söyleme ve yayma hakkına sahip olacak. . Bunun garantisini veriyorum.

Eğitim ve Adaleti düzenleyeceğiz
-Eğitim sistemini, Adalet sistemini düzenleyeceğiz. Hiç bir ülkede bu sistemlerle bu kadar oynanmaz.
Gelişmiş ülkeler yüzyıllardır eğitim ve adalet sisteminde oynama yapmaz. . Bizde adama,olaya göre eğitim sistemi değişiyor. Biz bunu düzenleyeceğiz. Kimse kafasına göre eğitim sistemini adalet sistemini değiştiremeyecek.

Harçlar kalksın, KPSS mağdurlarının hakları verilsin.

-Adaletsizlik her yerde. Harçları kaldıracağız diyorlar: Birinci öğretimde zaten harç düşük.Asıl öğrenciyi zor durumda bırakan İkinci öğretim harçları.
Öyle uyanıklar ki: Adaletsizlik yapmayın, mutlaka ikinci öğretim harçları da kalkmalı.Gündüz eğitim görenle akşam öğretim görenleri bir birinden ayırmayın. Zaten ÖSYM'ye güven kalmadı. KPSS mağdurları bir tarafta haklarını arıyor. Bu yanlışlardan dönün. Bu adaletsizlik bir an önce kalkmalı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39