• BIST 9060.71
  • Altın 2292.356
  • Dolar 32.3135
  • Euro 35.0966
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

BDP'li ile KCK'li Zina Halinde Yakalandı

BDP'li ile KCK'li Zina Halinde Yakalandı
KCK operasyonlarında Irak’a kaçtığı için yakalanamayan Gülten Ataman ile BDP’li Belediye Başkanı Yusuf Temel aynı otel odasında ve aynı yatakta basıldı. Her iki sanık da evli.
Her ikisi de evli olan Gülten Ataman ile BDP’li Belediye Başkanı Yusuf Temel’in aynı otel odasında basılmaları BDP’nin ahlak anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.
Edinilen bilgilere göre KCK Operasyonları’ndan ötürü Irak’a kaçarak firari duruma düşen Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesi BDP Kadın Kolları Sorumlusu Gülten Ataman Tatvan’da Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel ile aynı otel odasında iken kıskıvrak yakalandı.

NEFES KESEN KOVALAMACA

KCK Operasyonları’nın başlaması üzerine yasadışı yollardan Irak’a kaçtığı öğrenilen Ataman, BDP Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel’in aracılığıyla Türkiye’ye döndüğü belirlendi. Nefes kesen takipte Ataman’ın Çukurca sınırından illegal olarak giriş yaptığını fark eden güvenlik güçleri, Ataman’ın Beytüşşebap Belediye Başkanı Yusuf Temel ile buluştuğunu tespit etti. İkilinin araçla Van’a doğru gitmekte olduğunu gören ekipler Hakkari/Van güzergahı üzerinde kontrol noktası oluşturarak aracı durdurmak istedi. Ancak araç ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçtı.

BİRLİKTE OTELE YERLEŞMİŞLER

Arama ve takip faaliyetlerini sürdüren ekipler ikilinin Bitlis’in Tatvan ilçesinde Sahra Otel’e yerleştiklerini belirledi. 23 Kasım 2011 günü akşam saatlerinde otele baskın düzenleyen polis ekipleri 206 numaralı odada ikiliyi birlikte yatarken yakaladı.

KIZININ ADINA KAYIT YAPTIRMIŞ

Otel görevlileri şahısları tanımadıklarını söylerken Yusuf Temel’in Gülten Ataman’ı kızı gibi göstererek aynı odadan yer ayırttıklarını belirttiler. Otel kayıtları incelendiğinde Temel’in kayıtlara kendisi ve kızının ismini yazdırdığı kaydedildi.

“YOLDA LAZIM OLUR DİYE ALDIM”

Öte yandan Ataman’la polis arasında ilginç bir diyalogun yaşandığı tespit edildi. Ataman’ın üzerinden başka birinin adına kayıtlı kimlik çıkması üzerine, “Yolda lazım olur diye aldım” şeklinde kendisini savunduğu öğrenildi.

KCK FİRARİSİ BDP’Lİ BAŞKANLA AYNI YATAKTA

Edinilen bilgilere göre Gülten Ataman da Yusuf Temel de evli. Temel’in eşi Sarya Temel Beytüşşebap’ta ev hanımı. Ataman’ın kocası Rahmi Ataman ise K.Irak’ta kız kardeşinin yanında bulunuyor. Rahmi Ataman aynı zamanda BDP eski Beytüşşebap İlçe Başkanı. 2010 yılında hakkında yakalama kararı çıkınca o da karısı gibi K.Irak’a kaçtı. Gülten Ataman Beytüşşebap’ta DÖKH (Demokratik Özgür Kadın Hareketi) Sorumlusu olarak faaliyet yürütüyordu.
CAFE MEDYA
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39