• BIST 9079.97
  • Altın 2323.892
  • Dolar 32.355
  • Euro 34.922
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

BEF, KAYMEK oldu

BEF, KAYMEK oldu
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, KAYMEK A.Ş.'yi ziyaret etti. KAYMEK Genel Koordinatörü İlyas Yıldırım ve personelle öğle yemeği yiyen Başkan Çelik, ardından da bir toplantı yaptı.

WWW.KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLARI TAKİP EDEBİLİRSİNİZ

 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE Başkanı Mustafa Çelik, KAYMEK A.Ş.'yi ziyaret etti. KAYMEK Genel Koordinatörü İlyas Yıldırım ve personelle öğle yemeği yiyen Başkan Çelik, ardından da bir toplantı yaptı. KAYMEK personelinin görüşlerini alan Başkan Mustafa Çelik, yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili de önemli açıklamalar yaptı.


Her hafta belediyenin bir biriminde çalışanlarla beraber olduklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, 15 Temmuz sürecinde ara verdikleri toplantılara devam ettiklerini söyledi.

BEF A.Ş.'nin isim değişikliğini de açıklayan Başkan Çelik, BEF ismini KAYMEK (Kayseri Meslek Eğitimi ve Kültür A.Ş.) olarak değiştiriyoruz. Yeni ismiyle yeni mekanda güzel hizmetler yapacağız. Personelimize daha geniş, şeffaf ve ferah mekanlar sağladık. Şu an 235 personelimiz var.

Alacağımız kurs öğretmenleri ile bu rakam 350'ye çıkabiliyor. Bu personelimizle kent merkezinde 29 ayrı şubede hizmet veriyoruz. Ayrıca yeni başlayan ilçelerimizdeki kadın ve gençlik merkezlerinde de hizmet vermeye başladık" dedi.


"AMACIMIZ BOŞA GEÇEN ZAMANI DEĞERLİ KILMAK"
Şu ana kadar ilçelerdeki altı kadın ve gençlik merkezini açtıklarını ve yılsonuna kadar bu rakamın 13'e ulaşacağını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Sadece ilçelerimizdeki kadın gençlik merkezlerini yönetecek bir müdür atadık.

Merkezdeki 29, ilçelerimizdeki 13 tesiste 80'den fazla hobi ve mesleki eğitim kursu olacak. Geçtiğimiz yıl 16 bin hemşehrimize kurs hizmeti sunduk. Ayrıca Huzur Çınarı projemizle de 5 bin kişiye aile danışmanlık hizmeti verdik.

Gayemiz gençlerimizin ve hanımlarımızın boşa geçen zamanlarını daha değerli hale getirmek. İnsana yatırım konusunda hiçbir kısıtlama yapmıyoruz. Bundan sonra da bu doğrultuda çalışacağız" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, daha sonra KAYMEK birimlerini gezdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39