• BIST 9094.06
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Bekir Bozdağ Boğazlıyan Şeker'de Akay'ı Ziyaret Etti

Bekir Bozdağ Boğazlıyan Şeker'de Akay'ı Ziyaret Etti
Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin yeni başkanı Hüseyin Akay'ı, Boğazlıyan Şeker Fabrikası'nda ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
Bir dizi ziyaretler ve toplantılar nedeniyle Yozgat'ın Boğazlıyan İlçesi'ne gelen Başbakan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal ve Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ile birlikte ilçede bir takım ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu. Yapılan çeşitli görüşmelerin ardından Boğazlıyan Şeker Fabrikası'na gelerek, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı'na seçilen Hüseyin Akay ve yeni Yönetim Kurulu'nu ziyaret eden Bozdağ, Başkan Hüseyin Akay ve ekibine, yeni görevlerinde başarılar dileyip, "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Burada Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ'a yapılan Genel Kurul ve seçim hakkında bilgiler veren Başkan Akay, 13 bin kişinin bizzat katıldığı genel kurulun, birçok alanda ilklere sahne olduğunu söyledi. Akay, binlerce kişinin katılım gösterdiği ve bir anlamda da sahip çıktığı Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Kurulu'nda, hiçbir olumsuz gelişmenin yaşanmadığını ve çiftçinin ilk defa hür iradesiyle oyunu kullanabildiğine dikkat çekti. Burada yeni Yönetim Kurulu Üyelerini de Bozdağ'a ve konuklara tanıtan Akay, 2 buçuk yıl boyunca şirketin içerisinde bulunduğu sıkıntılardan kurtulabilmesi için var güçleriyle çalıştıklarını fakat mevcut atanmışlık konumlarından dolayı bir takım sınırlarının olduğunu hatırlatarak, "Artık bugünden itibaren daha fazla görev aşkı, daha fazla sorumluluk ve daha fazla sorumluluk bilinci ile çiftçimize hizmet etmeye çalışacağız. Boğazlıyan çiftçisinin gelişimi, refahı ve huzuru için tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte mesai kavramı gözetmeksizin hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Bundan sonra yükümüz daha da ağır, aldığımız sorumluluğun farkındayız. seçim süresince bize destek veren veya vermeyen tüm çiftçilerimize hizmet etmek bizim asli görevimizdir. Hiçbir aday arkadaşımızın ve aday arkadaşlarımıza destek veren hiçbir çiftçimizin hakkını gözetmekten ve korumaktan imtina etmeyeceğiz. Onlar bizlerin başının tacıdır. Bizler, başkalarının başarısızlıkları ile başarı hedefleyen insanlar değiliz. Bizim mutluluğumuz; çiftçimizin kalkınmasına bağlıdır. Bunun için de, sizlerin de verdiği güç ile bunu başarabileceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ise Başkan Akay'ın her alanda başarılı olabileceğine inandığını ve aradan geçen 2 buçuk yıllık süre içerisinde de bu inancın doğruluğunun; kısıtlı imkanlara rağmen ortaya konulan icraatlar ile ispatlandığını belirterek, şöyle konuştu. "Ben Sayın Başkan Hüseyin Akay'ı, bu kucaklayıcı yapısından ve görev inancından dolayı yürekten kutluyorum. Artık Sayın Akay'ın, çiftçinin ortak iradesiyle seçilen bir kişi olduğunu bilerek, yeni görevinde daha da başarılı olacağına her zamankinden fazla inanmaktayım. Kendisinin eski dönemdeki yetkisinin ve sorumluluğunun yeni döneme nazarla daha da arttığını bilerek, başarılarının katlanarak devam edeceğini düşünmekteyim. Boğazlıyan Şeker Fabrikamızın bu bölge için önemini çok iyi bilmekteyiz. Fakat ortak iradeyle seçilen Hüseyin Akay ve ekibinin çiftçiden yetki alması, çiftçimizin beklentisini daha da arttırmıştır. Tabi artık Boğazlıyan halkımızın beklentisi sizden hayli fazla durumda. Ben bu beklentilerin, sizler tarafından en makul çerçevede karşılanacağından şüphem yoktur. Eğer bu bugün fabrika hala çiftçimize hizmet edebiliyorsa, bu yakın dönemde ortaya konulan başarıların bir göstergesidir. Yeni dönemde de aynı başarıyı çiftçimiz, sizden beklemektedir. Bir başka konu ise yapılan genel kurul esnasındaki hassasiyetinizdir. Tüm çiftçilerimizin kendi hür iradesiyle seçimdeki tercihlerini yapabilmesi, bizler ve çiftçimiz için çok önemlidir. Birçok yerel seçimde, parti genel kurullarında dahi yaşanan bazı olumsuz davranışlar, bu genel kurulda yaşanmamıştır. Bu hem sizlere güvenen çiftçilerimizin, hem de çiftçilerimize saygı duyan sizlerin ortak bir başarısıdır. Allah bundan sonraki görevlerinizde yar ve yardımcınız olsun. Yeni görevinizde sizlere başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39