• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Bekir İrtegün Röveşata golünü anlattı

Bekir İrtegün Röveşata golünü anlattı
Fransa'da Marsilya'yı 1-0 ile geçen Fenerbahçe'de attığı rövaşata golü ile 3 puanı getiren Bekir İrtegün maçtan sonra golü anlattı.
Başarılı savunmacı golü şu sözlerle ifade etti, "Denk geldi bu hafta Sow da Eskişehir'de attı. Bana da şimdi denk geldi. Bu çalışılmış bir şeydi. Top Gökha'a geldiğinde ben kararımı vermiştim zaten. Topun geliş açısı da müsaitti. Kafada canlandırıp uyguladım. Dilerim böyle devam eder. 2-3 gün sonra önemli bir maçımız var. Çok sıkıntı çekererk geldik. Huzuru yakaladık ve skorlar da yardımcı olmaya başladı. Oyun olarak da yukarı çıkıp taraftarlarımızı mutlu etmeye devam ederiz."
Bekir, maçı ise, "Gol için çok mutluyum. Gönülden söylüyorum bizim için çok önemliydi bu yoğun tempoda kazanmak. Buradan beraberlik ya da galibiyet almak çok önemliydi. Böyle bir golde payım olduğu için çok mutluyum daha önce Vaslui maçında da bir denemem olmuştu şimdi nasip oldu." şeklinde özetledi.

IBRAHİMOVIC, SOW, MEXES VE ŞİMDİ DE BEKİR İRTEGÜN...
Futbol dünyasında rövaşata golleri devam ediyor. Sahalarda çok sık görmediğimiz bu gol türü geride bıraktığımız haftalarda Zlatan Ibrahimovic ile başlarken; Bekir İrtegün ile devam etti.
İsveç ile İngiltere arasında oynanan hazırlık maçında Zlatan Ibrahimovic ceza sahası dışından Joe Hart'ın koruduğu kaleye harika bir rövaşata golü göndermişti. Sonrasında ise Fenerbahçeli Moussa Sow, Eskişehirspor deplasmanında kale sahası önünden rövaşata vuruşuyla fileleri sarsmayı başarmıştı.
Geride bıraktığımız Çarşamba akşamı ise Anderlecht ile Milan arasında oynanan zorlu maçta Milanlı savunma oyuncusu Philippe Mexes ceza sahası dışından müthiş bir rövaşata golüyle Devler Ligi'nde 5. haftaya damga vurdu.
Rövaşata gollerine ise son olarak Marsilya'da bir yenisi daha eklendi. Cristian Baroni'nin kullandığı kornerde Gökhan Gönül topu aşırdı ve Bekir İrtegün ceza sahası içinde rövaşata vuruşu sonrasında UEFA Avrupa Ligi'nde gecenin güzel gollerinden birine imza attı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39