• BIST 9079.97
  • Altın 2324.125
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9426
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Ben AK Parti ile ona oy verenleri birbirinden ayırıyorum

Ben AK Parti ile ona oy verenleri birbirinden ayırıyorum
Kılıçdaroğlu Rize mitinginde konuştu. Yolsuzluk ve rüşvet iddiaları üzerinden Erdoğan'a yüklenen Kılıçdaroğlu, "Halkın iktidarını kurup haramilerden hesap soracağız." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Rize'de yaptığı konuşmada, "Hiç endişe etmeyin vatandaş diyor ki mazot 5 lira oldu. E birileri götürürse fatura size kesilir. Hiç meraklanmayın halkın iktidarını kurup haramilerden hesap soracağız." dedi. 

Rize'de Kılıçdaroğlu'na yoğun bir ilgi vardı. Miting alanını dolduran onbinlerce vatandaş, hep bir ağızdan "Hırsız Tayyip Erdoğan, Kemal Başbakan" sloganları attı.

 

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Elinizi vicdanınıza koyun öyle sandığa gidin.

Rizelilerin vicdanına sesleniyorum. Kul hakkı yemek günahsa kul hakkı yiyenlerin arkasında hala duracak mısınız?

Çay üreticilerine bir kez daha soruyorum. Hakkınızı alabiliyor muunuz? Alınterinizin karşılığını alabiliyor musunuz? CHP iktidarında nerede bir kaçak çay bulunursa orada imha edilecektir.

Çay üreticisine destek olacağız. Kaynağı nerden bulacaksınız diyor. Söz veriyorum onların götürdüklerini alıp millete vereceğim.

Biz yalnızca Allah'tan korkarız.

Düne kadar kadının başörtüsü üzerinden siyaset yapıyordu. Aranızda çok sayıda başörtülü kardeşimiz var. Hiç endişeniz olmasın bütün kadınların ellerinden öpüyorum hepsinin başımın üstünde yeri var. Siyaseti elini çeksin kadının kılık kıyafetinden. Kadınlar bizim anamız bacımızdır. Saygı göstereceğiz. İnanç üzerinden siyaset yapmayacağız etnik kimlik üzerinden siyaset yapmayacağız. Her inanca ve kimliğe saygılıyız yeter ki insan olsun. Allah'ın yarattığı en değerli varlıktır ve başımın üstünde yeri vardır.

Ben AK Parti ile ona oy verenleri birbirinden ayırıyorum.

Yolsuzluğu yasakları önleyeceğiz dediler. Önlemediler. 17 Aralık sabahı TBMM'nin önünde genç bir çocuk açım diye kendini yaktı.  AKP'ye oy veren kardeşlerime sesleniyorum vatan evlatlarına mı oy vereceksiniz bakan evlatlarına mı oy vereceksiniz?

Bakan evlatlarını biliyorsunuz. Her taraftan dolar ve para fışkırıyor. Vatan evlatları nerede? Hapiste! İnsanda biraz vicdan olur. Hırsızları serbest bıraktılar ortalıkta geziyorlar. Aman ceplerinize dikkat edin cebinizde Başçalan'ın eli olabilir. Çünkü bunların en temel özelliği halkı soymaktır.

Bu ülkede temiz ve güzel siyaseti egemen kılacağız. Ülkede herkesin karnının doyduğu bir siyaseti egemen kılacağız. Her kuruş verginin hesabını vereceğiz. Namus sözü veriyorum ben bunu yapacağım ve millet de görecek.

Rize'ya kadın aday gösterdik. Kadın eli değerse daha güzel olacak Rize. Karadeniz'in incisi olacak. Rizeli kadınlar ona sahip çıksın ve belediye başkanı yapsın. Sadece Rize ve Karadeniz değil bütün Türkiye ondan söz edecek. O size hesap verecek. Sizin yanınızda olacak. Derdinizle ilgilenecek.

Edirne'de Kırkpınar güreşlerine katıldım. Türk bayrağı geçerken hepimiz ayağa kalkarız. Edirne'de büyük bir bayrak geçiyor herkes ayakta. Ben de ayaktayım. Bu benim namus görevim. Dört tane AK Partili bakan ayağa kalkmadı. Şimdi soruyorum AKP'ye oy veren yurttaşlarıma soruyorum. Eğer siz bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır diyorsanız ve o bakanlar hala orada oturuyorsa onlara oy vermeyeceğiz. Bayrağımızı seviyorsak vermeyeceğiz.

Siyasette farklı düşünebiliriz ortak paydalarımız olmalı. Kul hakkı yememek bayrağı toprağı sevmek gibi halkı sevmek gibi ortak paydalarımız olmalı. Bu paydalar üzerine güzel bir Türkiye inşa etmeliyiz. Güzel bir Rize'yi Mine başkan inşa edecek inşallah.

Hiç endişe etmeyin vatandaş diyor ki mazot 5 lira oldu. E birileri götürürse fatura size kesilir. Hiç meraklanmayın halkın iktidarını kurup haramilerden hesap soracağız.

CANLI AKTARAN: UMUT YAVUZ /  ROTAHABER



 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39