• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Benim oğlum terörist değil, cinnet getirdi

Benim oğlum terörist değil, cinnet getirdi
3 polisi şehit eden uzman çavuşun oğlu Kayseri'de defnedildi

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ GOOGLE'DAN-GÜNLÜK KAYSERİ'DE YAŞANANLARI KAYSERİNEWS.COM'DAN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.

 

Şanlıurfa'da 3 polisi şehit ettikten sonra polisle girdiği çatışmada ölen Hüseyin Doğukan Erdoğan, memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde toprağa verildi. Cami cemaati cenaze namazının camide kılınmasını istemeyince, Erdoğan'ın cenazesi mezarlıktaki bir duvarın üzerinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

20160712aw798142_01.jpg
Şanlıurfa'da dün meydana gelen olayda, annesi ile birlikte şehirler arası otobüs terminalinde meydana gelen olayda, üst aramasına karşı çıkan emekli uzman çavuşun oğlu 17 yaşındaki Hüseyin Doğukan Erdoğan, babasının silahı ile polislere saldırmış ve 3 polisi şehit etmişti.

Olayın ardından kaçan Erdoğan, polisler ile girdiği çatışmada 3 polisi yaraladıktan sonra öldürülmüştü. Karayolu ile memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesine getirilen Doğukan Erdoğan'ın cenazesi, burada toprağa verildi.


Sivil bir araçla camiye götürülmek istenen Erdoğan'ın cenazesine, cami cemaati tepki gösterince, cenaze camiye alınmadan doğrudan mezarlığa götürüldü. Cenazenin, mezarlık görevlilerinin kazma ve kürekleri götürmesinden dolayı araç içerisinde bekletildiği de öğrenildi.

20160712aw798142_05.jpg

Öğle namazına müteakip, mezarlıkta, mahalle imamının önderliğinde kılınan Erdoğan'ın cenazesi, battaniye içinde toprağa verildi.


Burada konuşan Doğukan Erdoğan'ın annesi Servet Erdoğan, oğlunun babasından sürekli şiddet ve baskı gördüğünü, bunun içinde psikolojisinin bozulduğu iddia etti. Anne Erdoğan, olay yerinde olduğunu belirterek, yaşanan olayı şöyle anlattı:
"Bayram izni için iki günlüğüne Kayseri'ye geldik.

Eşim buraya geldiğimizi öğrenince yolda Maraş'tan Şanlıurfa'ya kadar 'Siz gelirseniz cesedinizi lojmanın önüne sereceğim' diyerek bizi tehdit etti. Çocuk bunun üzerine bunalıma ve strese girdi. Benim çocuğum terörist değil. Herhangi bir örgüte kaydı çıkmadı. Olay olduğunda ben yanındaydım.

Babası bizi öldürmekle tehdit ettiği için 'Anne nereye sığınalım. Sizi götürüp bir otele yerleştirelim. Ben başımın çaresine bakarım. Bende otele yerleşmeyelim, polise durumu anlatalım' dedim. Bu konuşmaları yaparken orada iki tane sivil polis varmış. Bunun üzerine oğlum, 'Anne polis bizi koruyamaz. Polisin önünde insanları öldürüyorlar. Polis kimi koruyor ki bizi korusun' dedi.

2 polis bunu duyunca yanımıza gelerek 'Polisten ne gördün. Polisler sizi niye koruyamasın' dedi ve oğluma çıkıştı. Bunun üzerine ben polisin önüne geçerek 'Polis bey, oğlum daha 17 yaşında ve küçük. Onun dediğine bakmayın. Babası ile problemleri var. Onun yüzünden öyle diyor' deyince polis beni itekledi ve 'Sen dur bakalım, şu çocuk nasıl bir çocukmuş bakalım' dediler ve tartışma çıktı."
Anne Erdoğan ayrıca, oğlunun kaçarken son olarak, 'Anne şu parayı siz alın. Sizi dayımlar alır. Ben başımın çaresine bakarım. Eve kesinlikle gitmeyin, babam sizi öldürecek' dedikten sonra uzaklaştığını belirtti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39