• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti-Video

Beşiktaş Kayserispor Maç Özeti-Video
Spor Toto Süper Lig'de 17. haftanın açılış, ligde ilk yarının son maçında ve Maya Takvimi'ne göre dünyanın son gününde Beşiktaş, sahasında Kayserispor'u konuk etti ve siyah-beyazlılar mücadeleyi 3-1 kazandı.
Spor Toto Süper Lig'in 17. haftanın ilk, ligde ilk yarının son maçında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geldi.

İnönü Stadyumu'nda oynanan mücadelede gülen taraf 3-1'lik skorla Beşiktaş oldu.
Beşiktaş'ın gollerini 42. dakikada Filip Holosko, 45. dakikada Tomas Sivok ve 50. dakikada Olcay Şahan atarken, Kayserispor'un golünü 61. dakikada Pablo Mouche kaydetti.
Bu sonucun ardından Beşiktaş ligdeki puanını 30'a yükseltti. Kayserispor ise 19 puanda kaldı.

TRİBÜNLERDE BOŞLUKLAR

Beşiktaş-Kayserispor karşılaşmasında BJK İnönü Stadı'nın tribünlerinde yer yer boşluklar gözlendi. İstanbul'daki soğuk havanın da etkisiyle tribünler dolmazken, karşılaşmayı yaklaşık 15 bin sporsever izledi. Az sayıda Kayserispor taraftarı da kendilerine ayrılan eski açık tribündeki yerlerinden takımlarını destekledi.
MAYA TAKVİMİNE GÖNDERME
Beşiktaşlı taraftarlar, Maya takvimine göre 21 Aralık 2012'de kıyametin kopacağı iddialarına göndermede bulundu. Kapalı tribünde açılan pankartta ''Kıyamet seninle kop'maya' geldik'' yazısı yer aldı.

BOBO'YA ALKIŞ

Beşiktaşlı taraftarlar, Kayserispor'da forma giyen eski futbolcuları Bobo'yu unutmadı. Kayserispor'un ısınmak için sahaya çıkmasıyla birlikte siyah-beyazlı taraftarlar, Bobo lehine tezahüratlar yapıp, sevgi gösterilerinde bulundu. Brezilyalı futbolcu da taraftarlara alkışla karşılık verdi.

KAYSERİSPOR ETKİNLİĞİNİ ARTIRDI

Mücadelede ilk bölümün geride kalmasının ardından Kayserispor biraz toparlandı ve daha etkili bir oyun oynamaya başladı. Özellikle Bobo ve Mouche gibi isimlerle tehlikeler yaratmaya başlayan Kayserispor, Beşiktaş orta alanını kolay geçmeye başladı. Saır-kırmızı ekip çeşitli tehlikeler yaratmasına rağmen gol bulmayı başarmadı. Beşiktaş'ta ise teknik direktör Samet Aybaba, ilk oyuncu değişikliğini erken kullandı ve 28. dakikada Ersan'ı çıkartıp Veli'yi oyuna sürdü. Maçta 30. dakika geride kalırken golsüz eşitlik devam ediyordu.

HOLOSKO, BEŞİKTAŞ'I ÖNE GEÇİRDİ!
İlk yarıda son bölümlere gelirken, oyun ortada geçiyordu ve iki takım da daha çok orta alan mücadelesi yapıyorlardı. Bu bölümde Beşiktaş, Holosko ile golü buldu ve öne geçmeyi başardı. Maçın 42. dakikasında Veli orta alandan çok güzel bir ara pası gönderdi ve defansın arkasına sarkan Holokso, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda topu ağlara göndererek durumu 1-0 yaptı.



BEŞİKTAŞ İKİNCİ YARIYA GOLLE BAŞLADI!

İkinci yarıda yine tempo yüksekti ve Beşiktaş ikinci yarının hemen başında üçüncü golü buldu. Maçın 50. dakikasında Beşiktaş hızlı atağa çıktı ve Almeida'nın sol kanattan getirip verdiği pasla Olcay ceza sahası sol çaprazında buluştu ve çok güzel bir aşırtma vuruşla durumu 3-0 yapan golü attı.

KAYSERİSPOR PES ETMEDİ!

Kayserispor üç farkla geriye düşmesinin ardından bir moral bozukluğu yaşasa da daha sonra toparlanmaya başladı ve farkı azaltmak için çabasını artırdı. Sarı-kırmızılılar mücadelenin 61. dakikasında Mouche ile de farkı ikiye indiren golü attı. Cleyton'un savunma arkasına gönderdiği topu, Mouche ceza sahası içerisinde yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 3-1'e getirdi.

ÇABALAR SONUÇSUZ KALDI

Maçın 3-1'e gelmesinin ardından iki takım da çeşitli pozisyonlar buldular ve tehlikeli ataklar geliştirdiler. Beşiktaş'ta McGregor başarılı kurtarışlar yaparken, Holosko'nun da bir topu direkten dönü. Kalan dakikalarda iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve maç 3-1 Beşiktaş'ın üstünlüğüyle sona erdi.

Beşiktaş tribününde G.Saraylıları kızdıracak bayrak

Beşiktaş ile Kayserispor arasında oynanan maçta tribünlerde Galatasaraylıları kızdıracak bir bayrak vardı.

Beşiktaş ile Kayserispor Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta mücadelesinde karşı karşıya geldi.
Soğuk bir İstanbul akşamında İnönü Stadı'nda oynanan maçta Beşiktaş tribünlerinde ise ilginç bir bayrak dikkatlerden kaçmadı.
Tribünlerde Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16'da bu hafta yapılan kura çekimi sonrası belli olan rakibi Schalke 04'ün ambleminin olduğu bir bayrak da vardı.
Bir grup Beşiktaş taraftarı bu bayrağı tribünlere astı.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39