• BIST 9091.19
  • Altın 2324.868
  • Dolar 32.3705
  • Euro 34.9603
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Beşiktaş'tan taraftarına çağrı

Beşiktaş&#39tan taraftarına çağrı
Beşiktaş Kulübü, Avrupa'daki kritik sınavı öncesinde Beşiktaş taraftarına önemli görevler düştüğünü ifade etti.
Beşiktaş Kulübü, yarın İsrail'in Maccabi Tel Aviv takımıyla oynanacak UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçıyla ilgili taraftarlarına çağrıda bulundu. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, futbol takımının Avrupa'daki kritik sınavı öncesinde Beşiktaş taraftarına önemli görevler düştüğü kaydedilerek, ''Beşiktaşımızın 15 Eylül Perşembe günü saat 20.00'de Maccabi Tel Aviv ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçını, gerek futbol takımımızın Avrupa başarılarına bir yenisini eklemesi, gerekse UEFA ve dünya futbol kamuoyu tarafından son derece centilmen ve fair-play ruhuna sahip olarak bilinen taraftarlarımızın, bir kez daha aynı misafirperverliği göstermeleri açılarından önemli bir fırsat ve şans olarak görmekteyiz'' denildi.

Son günlerde bazı sosyal paylaşım sitelerinde müsabaka öncesi ve sırasında protesto etmek, sahaya atlamak dahil birçok eylem yapılacağı şeklinde duyumlar alındığı belirtilen açıklama, şöyle devam etti:

''Tüm bu bilgiler gerek bizler, gerekse İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerince izlenmekte ve gerekli tedbirler alınmaktadır. Ancak gene de hem ülkemizin değerlerine yakışmayacak hem de kulübümüzün UEFA nezdinde cezalar alabileceğinden endişe duyulan bazı oluşumlardan kaçınılması noktasında, büyük Beşiktaş taraftarına önemli görevler düşmektedir.

Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızın güvenlik güçlerine yardımcı olmaları, fair-play ruhunu ön planda tutarak sadece takımımızı coşkulu bir şekilde desteklemeleri, başarılı bir sonuç ile UEFA Avrupa Ligi'nde grup müsabakalarına galibiyetle başlamamız en önemli dileğimizdir.

Taraftarlarımızın 15 Eylül Perşembe akşamı Fiyapı İnönü Stadı'nda oynayacağımız müsabakayı bir şölen havasına çevirmesi, misafirperverliğimizi tüm dünyaya göstermesi, ülkemizin farklı kültürlere karşı hoşgörüsünü göstermesi bakımından önemli bir fırsat olarak değerlendirerek, camiamızın bu önemli sınavdan yüzünün akıyla çıkmasına destek olmasını dileriz.''
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39