• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Beşiktaş'ın Prosinecki Israrı Taraftarı Kızdırdı

Beşiktaş'ın Prosinecki Israrı Taraftarı Kızdırdı
Kayseri Erciyesspor Taraftarlar Derneği Başkanı Durdu Havur, Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin Beşiktaş'a transfer edilmesi için aklının karıştırıldığını ve ayartıldığını iddia etti.
Havur, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Her ne iş yaparsanız yapın mutlaka etik kurallar, yazılı veya uyulması gereken adetler vardır. Bu davranışlar kişi ve kurum ilişkilerini, toplum kurallarını kendiliğinden düzenlemektedir. Ve ne yazık ki bu kurala uymamak futbol dünyasında bir gelenek haline gelmiştir. Üzülerek belirtmek istiyoruz ki bu durum davranış bozukluğu içinde olanların kendi camiaları tarafından başarı olarak görülmektedir. Son zamanlarda Kayserispor üzerinde topyekün bir oyun oynanmaya başlanmış ve bir takım hedeflere ulaşması engellenmek istenerek sözleşmesi devam eden teknik direktörümüzün aklı karıştırılıp ayartılarak kulübümüzden koparılmıştır" dedi.
Açıklamasında, Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki'nin günlerce devam eden yoğun teklif ve parlak vaadlerle daha fazla dayanamayarak sonunda Beşiktaş Kulübü'ne 'Evet' demek zorunda bırakılacağını ileri süren Havur, şu ifadelere yer verdi:
"Kendilerini büyük kulüp olarak adlandıran Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Fikret Orman, geçen hafta içinde Kayserispor başkanını arayarak 'Basında çıkan haberler tamamen asılsızdır. Bu haberlerden biz de en az sizin kadar üzgünüz. Eğer böyle bir düşünce içinde olursak ilk önce sizinle görüşürüz' diyerek bir centilmenlik örneği vermesine rağmen, yeniden başkanlığa seçilmesinin 2. gününde tam soy adına yakışır bir tavır sergilemiş ve orman kanunu uygulamıştır. Bu mu sizin büyüklüğünüz? Bu mu sizin etik değerler ve maneviyata saygınız? Her istediğini yapmak hakkını kendinde görüp şımarmaya alışmış olanlar, bir gün ellerinden oyuncakları alındığında acaba ne yapacaklar? Türk futbolu sizinle bir yere gelemedi. Gidebildiğimiz tek yer UEFA disiplin kuruludur. Önce oradan aklanın sonra konuşmaya hakkınız olsun. Bu davranışıyla cesaret bulanlar, yarın sözleşmesi devam eden bir kaç oyuncumuzu daha ayartmaya kalkabilirler. Kayserispor yönetimi daha dikkatli olmak ve oyunu bazen kural dışı oynamak zorundadır. Beşiktaş kulübünü bu davranışından dolayı kınıyoruz ve aklını başına almasını tavsiye ediyoruz."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39