• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

''BİR ÜLKEDE BAYRAK İNİYORSA, ORADA İŞGAL VAR DEMEKTİR''

''BİR ÜLKEDE BAYRAK İNİYORSA, ORADA İŞGAL VAR DEMEKTİR''
MHP İL BAŞKANI METE EKE’DEN, 'BAYRAK İNDİRME' AÇIKLAMASI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri İl Başkanı Mete Eke, Diyarbakır 2. Hava Kuvveti Komutanlığı garnizon sahası içinde indirilen Türk Bayrağı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bir ülkede bayrak iniyorsa, orada işgal var demektir, bunu başka şekilde izah etmenin mümkünü yoktur” dedi. 
MHP İl Başkanı Eke, “Şanlı ve şerefli Türk Bayrağı’nın gönderden indirilmesine sessiz kalınıyorsa, bu vatan topraklarının esaret altına girmesine eş değer değil de nedir?” diye sordu ve şöyle devam etti:
“Şehitlerimizin emaneti kutsal değerimiz, canımızdan aziz bildiğimiz ay yıldızlı bayrağımız Diyarbakır’da 2. Kuvvet Komutanlığı Garnizon sahasının içine girilerek, hainler eller tarafından kansızca indirilmiştir. Türkiye karanlığın ve çıkmazın tam orta yerindedir. Türk vatanı, fevkalade tehlikeli bir sürecin ortasında adeta can çekişmektedir. Türk milleti, sonu ve sonucu çok ağır maliyetli olacak bir döneme ne yazık ki alenen mahkûm haldedir. Türkiye’nin milli güvenlik duvarlarını Türk Milleti’nin gözü önünde yıkılmakta, saygınlığı, huzuru ve güçlü bünyesi adeta yerle bir edilmektedir. Bölücülük, kontrolden çıkmış biçimde yayılmakta, devlete meydan okuyan, millete kafa tutan aşağılık küstahlar, ihanet sürecine sığınarak pervasızca ivme ve cesaret kazanmaktadır.”
Türk milliyetçiliğinin, Türk milletinin tek kurtuluş ümidi olduğunun altını çizen İl Başkanı Eke, “Bizim inandığımız değerlerde, dile ve ırka göre sınıflandırma yoktur.
Herkes kardeşlikle perçinleşmiştir, iç içe geçmiştir ve asla bölünme kabul etmeyecektir. İmralı’da yatan katil de, bayrağa el uzatan şerefsizler de iyi bilmelidirler ki, Kürt kökenli kardeşlerimizin temsili karşılığı değildir. MHP herkesi kucaklamak adına vardır, buradadır ve dimdik ayaktadır. Bu ülkenin geri çekilecek toprağı, yıkılacak devleti yoktur, iyi biline” diye konuştu.
Eke, sözlerini şu dizelerle noktaladı:
''Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.''

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39