• BIST 9016.2
  • Altın 2295.172
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

"BİZ MİLLETİ AYAĞIMIZA ÇAĞIRMAYACAĞIZ, BİZ ONLARIN AYAĞINA GİDECEĞİZ"

"BİZ MİLLETİ AYAĞIMIZA ÇAĞIRMAYACAĞIZ, BİZ ONLARIN AYAĞINA GİDECEĞİZ"
SP KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERHAN ARICI: - "BİZ MİLLETİ AYAĞIMIZA ÇAĞIRMAYACAĞIZ, BİZ ONLARIN AYAĞINA GİDECEĞİZ"

gssss.jpgSaadet Partisi Kocasinan’a bağlı beldelere ve köylere seçim ziyaretinde bulundu. 
Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı ve beraberindeki partililer Kocasinan’a bağlı Yemliha Beldesine ve ona bağlı köylere seçim ziyaretinde bulundu. Halkın sorunlarını dinleyen başkan adayı seçilmeleri taktirde sorunlarına çözümler getireceğini söyledi.
Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan Adayı Erhan Arıcı “Bizler Saadet Partisi Belediye Başkan adayları olarak ortaya çıkmamızda tek bir gerekçe vardı. Bizler başta belediye başkan adayları ya da başka makam ve koltukları alalım, forsunu kullanalım ya da milletin üzerinde bir baskıyla onları yönetelim diye bu yola çıkmadık. Biz nerede Kocasinan’da bir hemşerimiz yaşıyorsa yerinde onların derdini bulalım dertlerini beraber çözelim. Ortaya çıkış gayemiz ve tek amacımız budur” dedi.
Arıcı “Şimdi biliyorsunuz biz 1994’de Refah Partisi olarak Kayseri’de özellikle Kocasinan, Melikgazi ve Büyükşehir Belediyelerini aldığımızda çalışma başlatmıştık ve halk meclisleri oluşturmuştuk. Biz bütün Kocasinan’a bağlı köylerle beldelerle halk meclisine geliyorduk. Onların dertlerini dinleyip çözüm üretiyorduk. Kayseri Valiliği bile bizden etkilenip halk meclisi başlatmıştı. Bu zamanla şimdi ortadan kalktı” diye konuştu.
Arıcı “Şimdi biz diyoruz ki vatandaşın bir oyunu isteyip sonra oranın belediye başkanı olduğumuz zaman vatandaşın dertlerinden bir haber o koltukta oturursa üzerine büyük bir vebal yüklenir. Bizler inşallah değerli hemşerilerim teveccüh ederse ve cenabı hak da nasip ederse bu halk meclislerini tekrar faaliyete geçireceğiz. Fakat bu sefer bir farkla olacak bu. Bu sefer biz milleti ayağımıza çağırmayacağız. Biz milletin ayağına gideceğiz” dedi.
Arıcı daha sonra “Dolayısıyla Kocasinan 377 bin toplam nüfusa sahip bir ilçe ve köyleriyle, mahalleleriyle, eski beldeleriyle her vatandaşın dertleriyle dertlenmek, sevinçleriyle sevinmek belediye başkanların en büyük görevidir diyoruz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39