• BIST 8869.4
  • Altın 2238.686
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.0967
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

BÖLGE HASTANESİNE BİN 400 KİŞİ ALINACAK BAŞVURULAR BAŞLADI

BÖLGE HASTANESİNE BİN 400 KİŞİ ALINACAK BAŞVURULAR BAŞLADI
Kayseri İŞKUR İl Müdürü Ahmet Ayçiçek, açılacak olan Kayseri Şehir Hastanesinde çalıştırılmak üzere personal alımları başladı.

İŞKUR İl Müdürü Ahmet Ayçiçek, açılacak olan Kayseri Şehir Hastanesinde çalıştırılmak üzere bin 400 personel için yaklaşık 3 bin 100 kişinin başvuruda bulunduğunu, adaylara 5 Nisan tarihine kadar randevu verilerek görüşmelerin devam ettiğini söyledi. 


2018 yılında açılacak ilk şehir hastanesi olacak olan Kayseri Şehir Hastanesinde çalıştırılacak bin 400 kişinin belirlenmesi için İŞKUR İl Müdürlüğünde adaylarla yetkililer arasında görüşmeler devam ediyor.

Yapılan görüşmeler neticesinde çeşitli meslek gruplarından bin 400 personelin alınacağını belirten İŞKUR İl Müdürü Ahmet Ayçiçek, mülakatların 5 Nisan'a kadar devam edeceğini belirtti.

Şu ana kadar yaklaşık 3 bin 100 vatandaşın başvuruda bulunduğunun altını çizen Ayçiçek, "2 Mart tarihinde ISS Tesis Yönetim Hizmetleri A.Ş. İnsan Kaynakları Sorumlusu ile yapılan görüşmede, Mayıs ayı içerisinde faaliyete girmesi planlanan Kayseri Şehir Hastanesi için 240 temizlik personeli, 10 otopark görevlisi, 90 hasta yönlendirme/refakat/resepsiyon ve tanışma personeli,

5 bahçe bakım personeli, 5 ilaçlama personeli, 5 depo personeli, 85 aşçı/aşçı yardımcısı/aşçı başı, 50 bulaşıkçı, 50 garson/şef garson, 50 güvenlikçi olmak üzere mavi yakalı işçi alınacağı belirtilmiştir. İlk etapta alınacak meslekler ve sayıları bunlardan ibaret olup,

Kayseri Şehir Hastanesi'ne alınacak personel sayısı bin 400 civarında olacaktır. Kurumumuz iş ve işlemlerin düzenli ve objektif olması için gerekli önlemleri almış ve her gün 120 aday ile görüşülmesi planlanarak başvuruda bulunan adaylara randevu verilerek bir planlama yapılmıştır. 5 Mart tarihi itibariyle 3 bin 100 vatandaşımıza 5 Nisan tarihine kadar randevu verilmiştir. İşverenin istemi doğrultusunda randevu verme işlemleri halen devam etmektedir" dedi. 


İlgili firmanın iş gücü istem talebinin kurumun internet sitesi, sosyal paylaşım siteleri ve panolarda duyurulduğunu da sözlerine ekleyen Ayçiçek,mülakatların İŞKUR toplantı salonunda iş ve meslek danışmanları koordinatörlüğünde yapıldığını aktardı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39