• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Bolu'da Üniversiteli kız boğazı kesilerek öldürüldü

Bolu'da Üniversiteli kız boğazı kesilerek öldürüldü
İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu kimya bölümü birinci sınıf öğrencisi 21 yaşındaki Dilay Gül

sınıf arkadaşı 21 yaşındaki Uğur Aydemir tarafından kıskançlık nedeniyle boğazı kesilerek öldürüldü.

 

Dilay Gül’ün sevgilisi ile telefonda konuşurken yanına gelen sınıf arkadaşı tarafından öldürüldüğü ifade edildi. Genç kızın erkek arkadaşı telefon kayıtlarını polise ulaştırdıktan sonra katil zanlısı gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, olay Salı akşam saat 22:30’da Gerede’ye bağlı Osmanlı Caddesi’nde meydana geldi. İzzet Baysal Üniversitesi Gerede Meslek Yüksek Okulu kimya bölümü ikinci öğretim birinci sınıf öğrencisi Dilay Gül, gece saat 22:25’de dersten çıktıktan sonra okulun 200 metre ilerisindeki kaldığı özel yurda doğru yürümeye başladı. Karanlık olan bölgede erkek arkadaşı ile telefonda konuşmaya başlayan Dilay Gül’ün yanına sınıf arkadaşı Uğur Aydemir geldi. Aydemir, Dilay Gül’e,

“Merhaba nasılsın, kiminle konuşuyorsun” dedi. Gül, “Erkek arkadaşımla konuşuyorum” diyerek cevap verdi. Uğur Aydemir, “Kusura bakma rahatsız ettim” sözlerinin ardından, genç kız, “Kusura baktım” yanıtını verdi. Bir anda cinnet geçiren Uğur Aydemir, cebinden çıkarttığı bıçakla, üniversiteli genç kızın vücuduna ve bileklerine 3 bıçak darbesi vurdu. Aydemir, kanlar içinde yerde kalan genç kızın boğazını keserek olay yerinde uzaklaştı. Üniversiteli kız öğrenci olay yerinde hayatını kaybetti. Dilay Gül’ün erkek arkadaşının telefonu yaşanan bu diyalogları ve kızın çığlıklarını kaydetti.

SES KAYITLARI YAKALATTI 
Olaydan sonra üniversitenin hemen karşısında bulunan evine giden Uğur Aydemir, üstüne değiştirerek dışarıya çıktı. Genç kızın sevgilisi cinayet anında yanan konuşmaları telefon kayıtlarını polise gönderdi. Polis, şahsı telefonla arayarak evinin önünde beklediğini söyledi. Polislerin yanına gelen Uğur Aydemir suçlamaları kabul etmeyerek cinayeti kendisinin işlemediği söyledi. Gözaltına alındıktan sonra Gerede İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Aydemir, ilk ifadesinin ardından cinayeti işlediği bıçağı attığını söylediği evinin önünde boş araziye götürüldü. Polis ekipleri arazide inceleme yaparak suç aletini bulmaya çalıştı. Ancak şahsın şüpheli ifadeleri polislere farklı bölgelerde inceleme yapmaya yönetti. Karanlıkta yapılan aramalardan sonuç alınamadı.

UYUŞTURUCUDAN SABIKASI VAR 
Katil zanlısı Uğur Aydemir’in uyuşturucudan sabıkası olduğu ve 3 kez alkollü araba kullanmaktan yakalandığı ifade edildi. Uğur Aydemir’in cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini ve Dilay Gül’den hoşlandığını söylediği ifade edildi.

SINIF ARKADAŞI BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI 
Cinayetin yaşandığı yere gelen Dilay Gül’ün sınıftaki sıra arkadaşı Remzi Aydın, “Dilay benim sıra arkadaşımdı. Derslerinde çok başarılıydı. Öldüren çocukta bizim sınıfımızdaydı. Alkolik bir çocuktu. Beni evine içki içmeye çağırmıştı ama ben alkol kullanmadığım için gitmemiştim. Gerçekten çok üzgünüm. Dilay’la arasında bir samimiyette yoktu. Dilay gece geç saatlerde okuldan çıktığı için rahatsız oluyordu. Hocamıza erken çıkmak istediğini söylemişti. Çok neşeli bir kızdı” dedi.  Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.  

iha

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39