• BIST 9079.97
  • Altın 2324.674
  • Dolar 32.3542
  • Euro 34.9463
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Boydak Holding’ten şehit ailelerine özel proje

Boydak Holding’ten şehit ailelerine özel proje
Vali Süleyman Kamçı:

15253584_10154772602392302_109604375858718296_n-024-011.jpg

Kayseri Valiliği tarafından sürdürülen şehit ailelerine katkı sağlamak amaçlı proje ile 260 şehit ailesine destek verilecek. 


Proje kapsamında vatani görevini yaparken şehit düşmüş asker, polis ve sivillerin sgeride kalan ailelerine katkı sağlamak için planlanmış proje ile Kayseri Valiliği himayesinde 260 şehit ailesine Türkiye’nin önde gelen mobilya markaları olan Bellona ve Mondi oturma grubu ve genç odası takımı yardımı yapacak.

Boydak Holding’te düzenlenen protokol töreninde konuşan Vali Süleyman Kamçı, projenin şehitlerin emaneti olan ailelerin yanında olduklarını göstermek için bir vesile olduğunu ifade ederek, “Valiliğimiz tarafından projelendirilen ve ülkemizin mobilya sektöründe önde gelen firmalarından Boydak Holding tarafından desteklenen proje kapsamında şehit ailelerimize mobilya dağıtımı yapılacaktır.

Bildiğiniz gibi şehitlerimiz hepimizin şehidi. Bu anlamda da şehitlerin yakını da bizlerin yakını. Onlar bizim gurur kaynağımız. Onlar şehitlerimizin bizlere emaneti. Bu anlamda hepimiz elimizden geldiğince devletimiz başta olmak üzere şehit yakınlarımıza gerekli özen ve yardımı göstermekteyiz, göstermeye de devam edeceğiz.

Bu anlamda Boydak Holding de yönetim kurulu olarak bir karar aldılar, CEO’muz takip ediyor. Şehitlerimize herkesin borcu olduğu gibi onların da borcu var, o borcunu yerine getirmiş olacaklar. Söz konusu proje kapsamında 260 şehit ailesine 210 oturma grubu ve 50 çocuk odası takımının verilmesine ilişkin protokolü imzalamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Protokolümüzü imzalayacağız.

Şehit yakını olan herkese böyle bir jest yapmayı arkadaşlar öngördü. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu anlamda sosyal sorumluluk projesinin şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan ailelerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onlara şükranlarımızı sunmak adına güzel bir vesile olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın birliği ve bekası uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Onların bize emanet olduklarını her zaman vurgulamak istiyorum. Bu önemli projeyi destekleyen Boydak Holding’e teşekkürlerimi sunuyorum”. diye konuştu.


Protokol töreninde konuşan Boydak Holding CEO’su Ertunç Laçinel ise, sosyal sorumluluk çalışmalarının toplum genelinde önemi olduğunu ve Boydak Holding için bir kurum kültürü olduğunu belirterek, “Topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak her noktada katkı sağlayabileceğimiz projeleri değerlendiriyoruz. Şunun bilincindeyiz ki öncelikli görevimiz ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar ile Boydak Holding’i geliştirmek, yine aynı amaçlar doğrultusunda toplumumuzun her alanında sosyal faydalar oluşturmaktır. Başlangıç olarak yaptığımız çalışmaların sonuçlarını almaya başladığımız bu günlerde, Kasım ayında 3 mobilya markamızda da son 5 yılın en yüksek rakamlarına ulaştık. Tabi ki bunu yeterli görmüyoruz. Emanetin farkında olarak tüm koşullara rağmen ana amacımız şirketlerin büyümesini sağlamak.

Gerek yurt içindeki satış hedeflerimizi 2017 yılı için yüzde 30 oranında artırdık. Bizler mücadelemizi dünyada da, ülkemizde de markalarımızın verimliliğini artırmak ve globalleşme yönünde uluslararası standartlara erişmek için veriyoruz. Hedeflerimizin sonuçlarını hem bölge ekonomisi hem de ülke ekonomisi açısından katkılarını kısa zamanda göreceğimizi düşünüyorum. Sayın Kayseri Valimizin önderliğinde gerçekleştirilen proje ile şehit ailelerimize bir nebze olsun faydamız olması bizlere onur verecektir. Ülke olarak birçok alanda verdiğimiz mücadele, bu vatan için canlarını ortaya koymuş şehitlerimizi rahmetle anıyorum.” dedi.
Konuşmaların ardından şehit ailelerine verilecek yardım protokolü içim imzalar atıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39