• BIST 9145.67
  • Altın 2324.19
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9608
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

Boydak'tan Şampiyonlara Ödül

Boydak&#39tan Şampiyonlara Ödül
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, 7'nci sınıf öğrencilerinin girdiği SBS'de şampiyon olan İstikbal Koleji'nin 3 öğrencisini ödüllendirdi.
Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurulu üyesi Şükrü Boydak, SBS'de tam puan alarak Türkiye birincilikleri elde eden İstikbal Koleji öğrencilerinden Mustafa Nafi Serim, Abdulbaki Oğuz ve Meryem Binnaz Efe'yi, holding binasına davet ettiler.
Davette konuşan işadamı Hacı Boydak, eğitime yapılan yatırımın Türkiye'nin geleceği adına büyük önem taşıdığını bildirdi. Boydak, 1999 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayan İstikbal Koleji'nin gerek Liselere Giriş Sınavlarında (LGS) gerekse de bilimsel, sosyal ve sportif yarışmalarda Kayseri'ye ve Türkiye'ye büyük başarılar kazandırdığını ifade etti.
Başarılı öğrencileri tek tek tebrik ederek ödüllendiren Boydak, ''Bu yıl İstikbal Koleji'ni modern mimarinin ve teknolojinin gereklerine uygun olarak yeniden dizayn edeceğiz. Bu altın yavrularımıza her şeyin en iyisi yakışır'' diye konuştu.
Boydak Holding'in eğitime yaptığı yatırımların başarı olarak döndüğünü belirten Kılıçaslan Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Köksal da, ''Başarının ödüllendirilmesi, öğrencilerimizi daha da motive ediyor. Bu nazik davetlerinden ve eğitime katkılarından dolayı sayın Hacı Boydak'a ve Yönetim Kurulu Üyesi sayın Şükrü Boydak'a çok teşekkür ediyoruz'' dedi.
İstikbal Koleji Müdürü Salim Aydın ise, Kayseri'de bir çok önemli başarıya imza attıklarını belirterek, ''Geçtiğimiz günlerde açıklanan 8'inci sınıflar OYP ortalamamız 466 puan olmuş ve Kayseri'de zirveye çıkmıştık. Şimdi 7'nci sınıflarımız da 3 Türkiye birinciliği elde ederek bizlere ve Kayseri'ye büyük bir gurur yaşattılar. Onlarla ve öğretmenleriyle ne kadar övünsek azdır'' dedi.
Daha sonra Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak ve Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak, öğrencilere çeşitli hediyeler vererek, birlikte fotoğraf çektirdiler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39